Vállaljak valaha gyereket?
33 vagyok, és én sem vágyom ilyesmire, így nem is teszek érte :) Ennyi a megoldás. Plusz ebben a világban nem akarok gyereket nevelni.
Az anyukák túl nagyképűek, a gyerekek el vannak kényeztetve és a legtöbb sík hülye lesz mert csak mobilt nyomkod 2 éves korától.
Nekem ez nem jön be. Meg ez a fészbukon élem az életem dolog sem, nem tartom normálisnak.
Az emberek sekélyesek és értéktelen dolgokat hajszolnak, erre pedig nem akarom nevelni a gyerekem.
Szóval ha nem akarsz, ne vállalj. Szerencsére nem kötelező. Szülnek úgyis elegen, többen is mint kéne és sok olyan, akiknek nem kéne. Plusz túlnépesedett a bolygó, hogy mondjak valami elvontat is (attól még igaz).
“Az emberek sekélyesek és értéktelen dolgokat hajszolnak, erre pedig nem akarom nevelni a gyerekem.”
Mondjuk azt nem értem, h attól, mert valóban sok ilyen ember van, neked miért kellene így nevelned a gyereked.
Ne vállalj!minek tetted fel a kérdést ha csupa olyan dolgot írtál ami mind arra utal h neked nem kell se most sem később gyerek.
Arra a hatalmas tudásra én is kíváncsi lennék :) :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!