Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vállaljak valaha gyereket?

Vállaljak valaha gyereket?

Figyelt kérdés
30 közepén vagyok, és sose vágytam ilyenre, most meg annál inkább nem, nem olyan dolgok történnek a világban, hogy azt szeretném, hogy megtapasztalná egy gyerek. 10 éven belül még biztos nem fogok, teljesen más is köt le, gyűlölöm a családias dolgokat is.
2017. nov. 25. 19:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne, nem is értem, hogy ez a kérdés miért fogalmazódik meg benned.
2017. nov. 25. 19:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Leírtad h sem most, sem késôbb nem akarsz. Akkor miért kérdezed meg, h legyen-e??
2017. nov. 25. 19:18
 3/16 anonim ***** válasza:
23%

33 vagyok, és én sem vágyom ilyesmire, így nem is teszek érte :) Ennyi a megoldás. Plusz ebben a világban nem akarok gyereket nevelni.

Az anyukák túl nagyképűek, a gyerekek el vannak kényeztetve és a legtöbb sík hülye lesz mert csak mobilt nyomkod 2 éves korától.

Nekem ez nem jön be. Meg ez a fészbukon élem az életem dolog sem, nem tartom normálisnak.

Az emberek sekélyesek és értéktelen dolgokat hajszolnak, erre pedig nem akarom nevelni a gyerekem.

Szóval ha nem akarsz, ne vállalj. Szerencsére nem kötelező. Szülnek úgyis elegen, többen is mint kéne és sok olyan, akiknek nem kéne. Plusz túlnépesedett a bolygó, hogy mondjak valami elvontat is (attól még igaz).

2017. nov. 25. 19:19
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

“Az emberek sekélyesek és értéktelen dolgokat hajszolnak, erre pedig nem akarom nevelni a gyerekem.”

Mondjuk azt nem értem, h attól, mert valóban sok ilyen ember van, neked miért kellene így nevelned a gyereked.

2017. nov. 25. 19:26
 5/16 A kérdező kommentje:
3, jól látod a dolgokat.:) Én férfi vagyok, és furcsa, mert 17-25 között akartam. Utána már nem, azt hiszem ez tényleg világfüggő. Amire nevelném őt, azok nagyon értékes dolgok, ilyen dolgokkal pedig nem sokat lehet kezdeni a mai világban, ahol a butaság eladható.
2017. nov. 25. 19:28
 6/16 A kérdező kommentje:
4, de így ha értelmesre neveli az ember, ki lesz közösítve. Tudod, sok lúd disznót győz.
2017. nov. 25. 19:30
 7/16 anonim ***** válasza:
57%
Már miért lenne kiközösítve, milyen értékes dolgot adsz át, amit a többség nem tud, komolyan írd már le.
2017. nov. 25. 19:52
 8/16 anonim ***** válasza:
68%

Ne vállalj!minek tetted fel a kérdést ha csupa olyan dolgot írtál ami mind arra utal h neked nem kell se most sem később gyerek.

Arra a hatalmas tudásra én is kíváncsi lennék :) :D:D:D

2017. nov. 25. 20:24
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha egyáltalán nincs benned anyai ösztön, akkor ne vállalj, mert vagy abortusz vagy egy szeretethiányos gyerek lesz belőle.
2017. nov. 25. 20:55
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
Ne vàllalj.Amúgy,ha ennyire rossz helynek làtod a vilàgot,elég nehéz életed lehet.
2017. nov. 25. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!