A bébiételekbe miért tesznek cukrot? És miért engedik így forgalmazni?
Elvileg kevés cukor kell hogy segítse a vitaminok felszívódását. Nem tesznek bele annyit ami káros lenne.
De ettől függetlenül én mindig megnézem hogy melyik tartalmaz és olyat veszek amiben nincs hozzáadott cukor.
A mindap döbbenetemre felfedeztem, hogy a gyümölcsös HIPPekben van cukor...
Igyekszem én is olyat venni, miben nincs. Bár azt vettemészre, hogy az alapból fanyarabb gyümölcsösökbe tesznek.
Egészséges szervezetnek nem lesz semmi baja a kevés cukortól sőt. Nem agyon vannak cukrozva.
Én ha lefőzöm a filteres teát a lányomnak (dm-es gyerektea), teszek bele egy pici cukrot, mert amúgy nem issza meg, A vizet sem, pedig nagyon sokat próbáltam rászoktatni, de nem.
Sokkal károsabbbak a bolti gyüm. joghurtok, krémtúrók, cukros babpiskóták és más iylen jellegű nasik, mégis sokan adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!