Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért teszik ezt a gyártók?...

Miért teszik ezt a gyártók? Azt olvasom mindenhol:1 éves korig ne kapjon citrusfélét. Ha valamit nem ajánlanak a gyer.orvosok, akkor miért teszik mégis az "ellenőrzött" bébiételekbe?

Figyelt kérdés
Elfogyott a tápszerünk és csak Milupa Milumil 3 Gyümis volt.Minden etetés után addig köhögött,köszörülte a torkát,míg ki nem hányta a tápot és utána jobban lett.3 napig küszködtünk,megnéztem és narancspor van a tápban.Azóta kaptunk mást és nincs gond.Vszínű a narancs sok savat csinált neki.Most dobtam ki a Mildibé gyümis pépet,mert abban is van és már meg sem akarta enni.
2008. nov. 2. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A gyári ízek általában aromák, nem sok közük van az igazi gyümihez.

Amúgy meg a gyári előállítás során olyan ételt is kaphat a baba, amit te otthoni főzéssel nem adhatnál. Pl. málna, eper.

Gondolom a tápszernél sincs ez másképp.

Én is érdeklődtem, nekem ezt mondta a gyógyszerész.

Inkább maradok az otthon készített ételnél.

2008. nov. 2. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
igen ezen már én is gondolkoztam, banán, 4 hónapos kortól, meg ilyenek...ha tényleg igazi gyümölcsből vannak a bébidesszertek, miért lehet előbb adni, mint a friss gyümit? Szegény babócád, biztos megijedtetek, mikor hányt, az ember megveszi a babájának, ami elvileg jó neki, aztán tessék...felháborító. Én is csak főzött kaját adok a manómnak...
2008. nov. 3. 07:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Most már csak a bevált tápszert veszem meg.Hétvégén sikerült jól bespájzolnom belőle.Csak kár,hogy az Ő kárán kellett rájönnünk,hogy nem biztos,hogy a drágább kaja jobb neki.A lényeg,hogy már minden ok:)
2008. nov. 4. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!