Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hasznal un 'cot bumpers'-t?...

Ki hasznal un 'cot bumpers'-t? Nem tudom pontosan a magyar nevet de a gyerekagyra kotik, h megakadalyozza h a gyerek beusse a fejet.

Figyelt kérdés
Itt Ausztraliaban nagyon ellenzik az un SIDS miatt vagyis a bolcso halal miatt. Olvastam itt forumokat es van aki hasznalja es happy vele, van aki total ellene van. A picim 9.5 honapos es allandoan felnyomja magat az agy sarkaba hiaba teszem le ugy h a laba az agy vegeben legyen, almaban felnyomja magat mindaddig mig a fejet be nem uti, es arra ebredek h megint beutotte a fejet. ekkro felebred es sir, es nehez vissza altatni sokszor csak ugy alszik vissza ha magamhoz veszem es atolelem. Nem tudom mi lenne a megoldas, de h igy utanaolvastam itteni forumokon illetve website-okon itt nagyon ellenzik, es azt mondjak majd elobb utobb a baba megtanulja ha felcsuszik beuti a fejet. Kerdes h nem e art neki h allandoan ejszakankent tobbszor is bevagja a fejet???? Ti hasznaltok ilyet vagy h veditek ki h ne usse be a fejet?
2010. jún. 1. 10:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hú, nálatok akkor még "betegebbek" az emberek, mint itt...

Mire jó az állandó tömeghisztéria, én nem is értem.

Szerintem használd nyugodtan.

Gondolom - ilyen őrületes féltés mellett - van légzésfigyelőd, hát ha mégis bármi gond lenne, az úgyis jelez, de hidd el nekem, hogy NEM LESZ!

Tényleg tök hülyének nézik szegény gyerekeket!

Pedig van bennük bőven túlélési ösztön!

Nem fogják magukat egy ilyen marhasággal megfojtani!

2010. jún. 1. 16:04
 12/12 A kérdező kommentje:

ja elegge beleetettek az emberekbe es az ausztral nep nem egy eszleny fajta... azert is gondoltam megkerdezem itt.

persze arrol nem beszelnek h mennyire egeszsegtelen sult krumplival etetni a gyereket meg azt nem osztonzik h inkabb fozzenek a mamak otthon... Igaz maguknak sem foznek... nah de ez mas teszta...

azert sikerult bellem tenni a 'felsz'-t hisz ha mindenhol ezt hallod a vegen magad is elhiszed...

koszi a valaszokat

2010. jún. 1. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!