Ki hasznal un 'cot bumpers'-t? Nem tudom pontosan a magyar nevet de a gyerekagyra kotik, h megakadalyozza h a gyerek beusse a fejet.
Szerintem te a fejvédőre gondolsz. Bármely bababoltban lehet kapni, vagy teszveszen illetve vaterán. De ha ügyes vagy, akkor varrni is tudsz, vékony szivacs csíkot bevonsz anyaggal és mekötőket varrsz rá. Ne aggódj, a babának semmi komoly baja nem lesz, ha beüti a fejét, egy idő után megtanulja.
25+5 hetes kismama
Nekem a második babám most 5 hónapos. Nála is és az elsőnél is használtam fejvédőt( vagy rácsvédőt). Sokszor bebújtak alá( már a kicsi is szokott, de ettől nem tud megfulladni. Végülis vékony szivacs töltelék van benne és az légáteresztő. ár ki is próbálhatod, ha az orrodhoz nyomod simán tudsz rajta keresztül levegőt venni. Az én babám inkább a sötétségtől ilyedt meg ilyenkor és visított, hogy vegyem ki a szivacs alól.
Egyébként én a járókában is használtam és ott már nem tudott bemászni alá, mert úgy rögzítettem, hogy befűztem a rácsok közé. Tehát egy rács kívül, egy rács belül. Így mondjuk be tudja ütni magát minden második rácsba, de én amiatt csináltam, hogy otthonosabb legyen neki a járóka. Ne olyan legyen mint egy ketrec.
Nem értem, miért fulladna meg a gyerek?
Főleg egy 9,5 hónapos!
Nem hülyék ezek a szegény gyerkőcök, nem fúrják be a fejüket olyan helyre, ahol nem kapnak levegőt, akkor inkább elfordulnak másik irányba.
Egyébként én pont 10 hónapos korában tettem vissza a kiságyba a fejvédőt körbe a kiságyba végig, ugyanis mindig beakadt a keze, vagy a lába alvás közben a rácsok közé, és sírva ébredt éjjelente többször is.
Nincs semmi gond vele, ha már nagyon a szélén alszik, befelé fordítja az arcát, és úgy vesz levegőt, mert ott semmi nem akadályozza.
Ráadásul akkoriban tanult mászkálni körbe a kiságyba, és akkorákat esett, mint a csuda, aztán jött a nagy koppanás, és az ordítva sírás...
Masodik valaszado vagyok:
10:34-es, en sem ertem de itt ezt mondta nekunk a vedono. Jol rank ilyesztettek ezert ejszakara leveszem nappal meg visszatesem amig jatszik a kisagyaban mert akkor ralatok. En nem vagyok ellene es szerintem jo talamany csak rank ilyesztettek. Ha ezt nem mondjak eszunkbe sem jutna ilyen. :) Az is lehet, hogy itt mar mindent eltuloznak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!