Hetek óta nincs olyan híradás, hogy ne legyen olyan hír, hogy meghalt egy pici gyerek. Miért van ez? Mi történik? Hol a magyar egészségügy?
A párom már megy is ki a szobából, amikor hallja, hogy ilyen hír következik. Két és fél éves a kisfiunk, egyszerűen lehetetlen nem átérezni a szülők fájdalmát.
A legutóbbi eset háborított fel a legmélyebben, amikor a hároméves fiúra rádőlt a szekrény. Azért volt nevelőotthonban, mert a szüleinek átmenetileg nem volt hol lakni. Nem voltak rossz szülők, csak szegények...
GAZDASÁGI okokból! Miközben elméletileg egyetlen gyereket sem lenne szabad elszakítani a szüleitől gazdasági okok miatt!!! És erre az történt, ami történt, és a szülők nem tehettek semmit. Hihetetlen, hogy létezik ilyesmi.
Utálom nézni a híradót!! Borzalmas anyaként nézni más szülő fájdalmát..viszont sajnos sok baleset szülői hanyagságon múlik..ez szomorú. na, nem azt mondom, szerencsétlen véletlenek mindig vannak, de sok kisgyerek issza meg a levét a szülők éretlenségének, érdektelenségének. (bár, ezek a szülők sem érdemelnék meg ezt a fájdalmat)..
A gyermekotthonos dologról csak annyit, hogy személyesen ismerem ennek a gyermekotthonnak a nevelőit, így a történeteit is: jelen esetben nem ítélkeznék a szülőkön; de elég kemény történetek, sorsok vannak ott.. általában nem(csak) a pénzhiány miatt kerülnek oda a gyerekek.
Engem is rosszul érintett mindig, ha ilyen híreket hallottam, de mióta anya vagyok, nem bírom megállni sírás nélkül. A szívem szakad bele.
Egyébként sajnos mindennapos dolgok, balesetek ezek, csak most felkapta a média, úgy, ahogy a gázolásokat is. Ahol lakok, itt is történt egy halálos cserbenhagyásos gázolás, még az autót is eltüntette az illető, mégse volt a hírekben, pedig oda való lett volna. Sőt olyan is volt (régen), hogy egy nő megszülte a gyerekét, és a kukába dobta!!! Ez se volt benne.
8.48-as vagyok.
Hát, igen..hírhajhászás megy, egyik csatorna túl szeretne tenni a másikon a rémségekben..Főleg a Szellő István által interpretált hírek: olyan teátrálisak..a híradó végén azért mondanak be valami állatkerti cuki hírt, hogy megnyugtassák a kedélyeket..
Szia! Én se szívesen nézek már híradót, mert tényleg minden napra jut valami borzalom. Beleszakad a szívem ahogy bámul bele a kamerába ártatlan szemeivel a baba, és tudom, hogy már nem él.:-(((
Nem értem miért kell ilyen "híreket" közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!