Árt a vizkő a babáknak?
Nem tudom, hogy vagytok eleresztve anyagilag, de szerintem szerezz be egy reverz ozmózisos víztisztítót. Ez ugyanis kiszűr minden nem a vízbe való dolgot: vízkövet is, klórt is.
A kérdésedre válaszolva: a vízkő nem csak a babák veséjét teszi tönkre, hanem a felnőttekét is, nem beszélve azokról a szennyeződésekről, amik még a csapvízben vannak. (Pl hormonok is vannak a csapvízben, ez komoly! nekem azóta nem nőnek csúnya vastag szőrszálak az államon, és nem olyan sötét a bajuszom, amióta tisztított vizet iszom! Valljuk be, nem szép látvány egy szakállas nő...)
Ugyan még nem született meg a baba - nincs már sok hátra - de mi is tisztított vizet iszunk, és a baba is csak ezt fogja kapni.
Árban kb 60-100 ezer forint közt van, plusz félévente-évente kell szűrőt cserélni benne, ez olyan 15.000 forint körül van. Szerintem az egészség megér ennyit.
Minden jót,
36 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!