Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tudok segíteni a kicsimnek...

Mit tudok segíteni a kicsimnek ha fájdalmasan és nehezen szabadul meg a szelektől?

Figyelt kérdés

Pár napja sokat böfizik és pukizik, pedig odafigyelek hogy mit eszek. Eddig olyan nyugis volt.

Mitől lehet?

3hetes kislány anyukája

2008. okt. 23. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
sajna sűrűn előfordul. előszöris kérdezd meg a gyermekorvost, nekünk a rendszeres tornáztatás és a szélcsövezés jött be. ez utóbbi a patikákban kapható recept nélkül.
2008. okt. 23. 15:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Mi az a szélcsövezés?
2008. okt. 23. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
a baba popsijába kell óvatosan tenni egy kis csövet. olyan, mintha egy szívószál lenne. abszolút fájdalommentes. de mindent elmondanak róla a patikában. egyébként az is probléma lehet, ha gyorsan eszik.
2008. okt. 23. 15:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát eléggé mohó a kiscsaj, pedig 3óránként eszik.

Miért baj az és mit tudok tenni?

2008. okt. 23. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az enyém is mohon eszik, annyit tudsz tenni, hogy evés közben leveszed ciciről, és büfizteted többször.

Mi kipróbáltuk az Infacolt, de attól hányt, aztán az Espumisan cseppet, az néha jó, és az Aloe Vera Activatort. 1 hónapos kortól a Gripe Water is használható. De majd rájösz magadtól mi a jó, mert minden baba más.

Az espumisan után jókat pukizik, de ennek ellenére néha kinlódik.

5 hetes kislány anyukája

2008. okt. 23. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is ez van,mi szinte mindent kipróbáltunk,az espumisantól és az infacoltól tud jókat pukizni, de ha ez is fájdalmas neki akkor nekünk a has melegítése vált be,vagy sót melegíthetsz kis zsákban és (nem forrón) a hasára teszed,vagy hajszárítót ha a hasára irányítva kicsit melegíted neki,közepes nem erős fokozaton,én úgy szoktam hogy közben a kezemet oda teszem és simogatom a hasát,és úgy fújatom a meleg levegőt.Ezt próbáld ki,mert nagyon szereti nekünk is igaz csak pillanatnyi megoldás, de nagyon jó.Remélem segítettem kicsit.

2008. okt. 23. 18:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Édeskömény vagy borsmenta tea nem jó rá?

Ha igen, akkor is ha én iszom?

2008. okt. 27. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!