Hogy vegyem rá a férjemet a baba-témára? Hagyjam abba a gyógyszert a tudta nélkül?
28 éves vagyok, május óta vagyunk házasok (a férjem 38 éves).
Anyagilag nem jelentene gondot, itt van a hatalmas ház, nincs semmilyen hitelünk és jól is keresünk (én jogász vagyok, ő vállalkozó).
8 éven át voltunk szeretők, 2 éve élünk együtt.
Mikor összeköltöztünk, felhozta, hogy legyen gyerekünk, de akkor még nem volt meg a szakvizsgám, dolgozni szerettem volna és nem éreztem az égető vágyat egy baba iránt. Viszont már akarom és nem 30-31 évesen szeretném az első gyerekünket...
A legjobb barátnőm azt tanácsolta, hogy ne szóljak a férjemnek arról, hogy nem szedem már a fogamzásgátlót, mert úgysem adná be a válópert egy nem tervezett baba miatt, főleg, hogy már régebben ő akarta.
De ez nem túl aljas?
Itt ennyi megcsalt feleség van, vagy mi?
Szerencsére a legtöbb embert nem a magánéletem szokta érdekelni.
Jogasz , muhahha :D
Mi a kerdes ? Higy dugasd- e magad gyogyszer nelkul ?
Hat tudod, nekunk tok mindegy ...
Nem kell hisztizni.
Szerintem többen is leírtuk, hogy egyszerűen beszéld meg a férjeddel, hogy most már készen állsz a gyerekvállalásra.
Ha ő nem akar gyereket, akkor pedig nem nyersz vele, ha titokban akciózol. Szerinted nem tűnik fel neki, hogy már nem szedsz tablettát? Jó házasságban ennél kisebb dolgokat is illik észrevenni.
Attól, hogy szülsz egy gyereket, ő még nem akar apa lenni. Nem kényszerítheted rá, hogy örömmel ugráljon a kicsi körül, keljen hozzá este, játsszon vele, stb. Legfeljebb közli, hogy oldd meg te, elvégre te akartad. Te ezt vallaltad, ő nem.
Szülés után pár hónappal romokban lesz a házasságod.
Beszeljétek meg.. Rá venni nem lehet senki..beszélgetni lehet róla...
Ha nem akar gyereket és lesz, akkor tuti tönkremegy a kapcsolat..
De férj-feleségként elég gáz ha nem tudtok erről beszélni..
Sőt 10 év után még gázabb..
Beszélgetni kell.. Ennyi
Tudunk beszélgetni, meg amúgy nincsenek gondjaink.
Csak félek, hogy ő később is azt fogja mondani, hogy "majd később"... És én mindjárt 30 éves vagyok, lehet nem is sikerül azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!