Már 3honapja probálkozunk, de sajnos nemjon ossze a baba! Lehet rá szedni valami gyogyszert, hasonlo tapasztalat ki mennyit várt még megfogant a bébi?
3 hónap még nem olyan sok, még ha neked annak tűnik is. Az orvos is csak egy év siekrtelenség után áll szóba veletek, hacsak nincs valami probléma, ami utalhat meddőségre.
Nekünk ez a 16. - és remélem az utolsó - próbálkozós hónapunk.
November óta van híred? Baba? Elkezdték szedni valamit?
Mi 4 hónapja hagytuk el a fogamzásgátlót, 1. hónapban letörtem, mint a bili füle, azóta csendben várom a csodát. Ha még a nyáron se leszünk eredményesek, irány a doki.
Ha 1-1,5 év próbálkozás után nem jön össze a baba akkor doki.
3 hónap az nem sok igazából, persze neked annak tűnik.
Igen a peteérés figyelés jó tipp, de ennyire még nem kellene erre ráfeszülni, mert csak magadat és a párodat készíted ki ezzel!
Lányom 26 hónap próbálkozás, gyógytea és egyéb kapszulák, + gyógyszeres rásegítés után fogant, nagyon rágörcsöltem, fiam az első alkalomnál becsusszant, és voltam meglepődve leginkább!
Szóval nyugi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!