3-hónaposnak köhögésre mi a legjobb és, hogyan kell beadni neki a gyógyszert?
Nekunk azt mondta a drnonk hogy ilyen piciknek semmi sincs kohogesre. En azt mondom, hogy ha van hideg parasito kapcsold be, eukaliptusz illo olaj vagy ha kaphato Mo-n vick konnektorba dughato kamforos parologtato. A kisagyat emeld meg egy kicsit a feje fele.
Mi elkaptuk 2 es fel honaposan az RSV virust. Nem tudom mit jelent a rovidites de a kicsik felnottektol kapjak. A fiam szo szerint fuldoklott nem kapott levegot. A korhazban tudtak rajta csak segiteni. Nagyon fontos a saline oldat es hogy a legutakat tisztan tudjatok tartani amennyire lehetseges.
köszönöm a választ . :)
Már párologtatok salvus vizet tettem bele . Remélem hamarosan meggyógyul, mert a láz visszajött,viszont a köhögése csillapodott.
Kapott Stodalt és egy köptetőt is .
sinupret és stodal a dokim mondta váltogatva.
Egyébként ezen én is gondolkodtam de mások is igy kapták...
És a babád taknyos is volt ? Orrszivást,hogy viselte ?
Érdekes..tényleg megoszlik országosan az orvosok mit adnak a kisbabáknak!A gyszer beadás nem könnyű, de ha van a nyomó fecskendő esetleg a dobozban ,akkor talán azzal könnyebb.Kicsit hátrafelé tartani a babát félig megdöntve, belenyomni a szájába ,hogy nyelési reflexel együtt lecsúszik neki, ne érezze az ízeket.
Mi 3-4 hónaposan az ovis tesóktól kaptunk el bacit.Köhögés, és nátha, láz nélkül.Rhinathiolt kaptunk-köptetőnek, meg Nurofen baby.Orrspray.Csillapítani a dr. nem akar, azt mondja lefolytja a köhögést, tüdőgyulladást is kaphat. ÉS! most 7 hónapos, sajna megint beteg,láz, köhögés hányás.DE! már nem adható a Rhinathiol,most Ambroxol vagy Mucopront.A Stodal szintén megoszlik a vélemény, van aki az egekig magasztalja..van aki állítja ismerős anyuka semmit nem ér! A Sinupret, vagy Bronhipret nálunk kicsinek nem javallott,mivel a gyógynövények allergizálhatnak.Ami a 2 nagyobb gyerkőcnél nekem fix-re bevált köhögésre: éjjel KINDERLUUF balzsam mellkas-hát, Uh párásító.Ezt a babának is csinálhatod. Az orrszívást nekem úgy tűri,édesem lehet érzi megkönnyebbül utána.Ezt sokszor csinálom sterimalt befújok és szívom ki. JOBBULÁST a babucinak !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!