Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mégis mi a legjobb fürdető...

Mégis mi a legjobb fürdető egy újszülöttnek?

Figyelt kérdés
Annyian esküsznek a gyógyszertári fürdetőre, de sajnos abban is paraffin (kőolajszármazék van). Már azon gondolkodom, hogy sima vízzel fogom majd fürdetni a babámat, ha megszületik, mert mindenbe tesznek valami vacakot.
2013. ápr. 6. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
A gyógyszertári a hidrofylin a legjobb mert hipoallergén és nem tartalmaz illat anyagokat az ő bőrüknek meg az kell még hajmosáshoz is. Nekem 2 lányom van ezt használtam és mindí ápolt sejmes volt a bőrük.
2013. ápr. 6. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Mi allergiásak lettünk a gyógyszertárira pontosan a paraffin olaj miatt. Ekkor egy hetes volt mert a 3. fürdés után észrevettem hogy csupa kiütés és óráról órára rosszabbodott a kislányom pedig üvöltött és kapálózott mert viszketett neki. Szegénynek a hajlatoknál volt a legrosszabb...

Aztán a doktornőnk ajánlotta a Babé termékeket (abból is az extra érzékeynbőrű babáknak valót ami hippoallergén)Most másfél éves de most is ugyan azt a sampon, fürdetőgél, testápoló, arckrém, popsikrém, napkrém amit használunk. Arra figyelj, hogy nem az kell a ami nagy kiszerelés hanem a kisebbik ami ugyan picit drágább de az az érzékeny bőrűeknek való! A popsikrém kb 3 hónapot, a fürdető 1-1,5 hónapot bír ki, de a sampon 3-4-et is. A test és arcápoló igaz gyorsabban fogy, de azt sem kell 1-2 hónapnál sűrűben venni. A napkréme pedig még mindig ugyan az lesz amit tavaly megvettem és a hűtőben tárolom. Szóval mivel nem minden héten kell megvenned így közepes árkategória, de tényleg tudlak biztosítani arról, hogy ez a legjobb. Nálunk a mosóport is cserélni kellett... de én is allergiás vagyok az olajokra így utólag hülyének is tartom magam, hogy hittem a gyógyszertári kenőcsöket istenítőknek és mégis beletettem a vizébe... sok sikert!

2013. ápr. 6. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Mégis mindig a gyógyszertári a legjobb! Szerinted tennének bele olyat ami nem jó a kicsiknek? Ezzel nagyon kicsi az esélye,hogy probléma lesz! Én még mindig ezt használom sőt a keresztlányom 7 éves de annyira érzékeny a bőre,hogy még ő is mindig ezt használja!
2013. ápr. 6. 16:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Én a gyógyszertárit használtam 3 hónapos korig.

Aztán a DM fürdetőt 7 hónapos korig.

Aztán ajándékba kaptam Jonson's-t, attól ekcémás lett, és most semmi márt nem visel el, hogy tünetmentes legyen, csak a gyógyszertárit.

Szóval azt ajánlom.

2013. ápr. 6. 16:37
 5/10 A kérdező kommentje:

Hogy tennének-e bele olyat, ami nem jó?

Hát hogy is mondjam? Igen. Mivel a paraffinolaj is kőolajszármazék, nem pont egy újszülött bőrének való. Tudom, vannak ennél sokkal rosszabbak is, pl. Johnson's, Nivea, stb...

2013. ápr. 6. 16:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nem vettem gyógyszertárit, mert barátnőm elmondása szerint kézben el kell kenni előbb, mert nem nagyon oldódik. Én nem akartam vacakolni vele. Nekünk Babydream van, sampon és fürdető egyben, és nem száraz a pici bőre.
2013. ápr. 6. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Unguentum hydrophilicum nonionicum

nekem ez vált be

2013. ápr. 6. 16:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Kislánomat is ezel fürdetem az elején.
2013. ápr. 6. 17:36
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Én szeretem a Bioderma-t és a Sebamedet, de mindenben van olyan, amit én kihagynék (talán a Bio-Bio Baby-ben nincs). Szerintem ha vízzel fürdeted és shea vajjal kenegeted (hogy ne szárítsa ki a bőrét a víz), az teljesen jó.

2013. ápr. 6. 18:17
 10/10 anonim ***** válasza:
61%

Szia! Én ugyanazt gondolom, amit te. A babámat Töpfer , illetve Biola babafürdetőben fürdettem, ezekben nincs káros anyag. De igazad van, a tiszta víz a legjobb, esetleg kamillás víz. És ha már itt tartunk, a popsijára se tegyél gyógyszertári vackot, csak tiszta finomítatlan shea vajat!

Jó babavárást :-)

2013. ápr. 6. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!