Egy 20-21 hónaposnak mi a legjobb télre?
Figyelt kérdés
egy egybe overall vagy egy kantáros nadrágos kabáttal?Válaszokat várok,mert tanácstalan vagyok.Érv,ellenérv érdekel.2010. júl. 23. 13:25
1/6 anonim válasza:
Szerintem az egybe overáll, mert ha esik-kel a hóban, nem csúszik fel, nem tud alá bemenni a hó, víz, sár. Az én kisfiam most 20 hós, de játszani télre biztos egyberészest adok majd rá. Lehet, hogy lesz kétrészese is, azt inkább hosszabb autózáshoz, városban sétáláshoz könnyebb belőle kicsomagolni.
2/6 anonim válasza:
én kantáros overallt vettem külön dzsekivel és amikor nem volt hó csak egy vastag naci volt rajta meg a kabát de ha hó volt akkor a kantáros nadrágja és fölé a dzseki de tény hogy a dzsekit önállóan többször használtuk mert nem volt nagyon hideg havas tél a tavalyi-idei tél
használtan vettem 2200.- ért talán idén is jó lesz a dzseki mert jó hosszú volt felhajtottuk az ujját... ha nem eladom újra.
3/6 anonim válasza:
Az én lányom is télen annyi idős lesz, egyberészes overált veszek neki, nem fog felcsúszni a derekánál a kabát, meg nekem azt egyszerűbb ráadni.
Egy téli kabátot is veszek amihez harisnyát nadrággal majd ráadok ha nem lesz az a nagyon hideg, meg ha szárad az overál legyen másik ruhája is.
4/6 anonim válasza:
Szia! Én kétrészest veszek a fiamnak, kantáros nadrággal már múlt télen is ilyen volt, nekünk nagyon bevált. Ha jobb az idő, elég a kabát is, de ha nagyon hodeg van, akkor alá a nadrág, és így még melegebb is, mint az egyrészes overáll, mivel a felül kabát+kantár rész is védi a hidegtől. Amikor jobb idő volt, kissé latyakos, hordta úgy is, hogy kantáros naci, és hozzá vastag pulóver, jól alá öltöztetve. Ráadásul elég sokat autózunk, oda is könnyebb kétrészesbe betenni.
5/6 anonim válasza:
Tavaly a lányom másfél éves volt, már akkor is a kétrészes volt nálunk a jó. Mi kertesben lakunk, ha beszaladtunk valamiért akkor csak a kabátot lekaptam róla, ha boltba mentünk ott is kicipzároztam a kabátot és kész. Autóban a nadrág volt rajta a kabát nem. a kabátot külön is lehetett használni más nadrággal. Ami nekem nem volt jó, hogy passzés volt a kabát alja, ha felemeltem vagy valamikért nyújtózkodott akkor nem állt vissza ha leengedte a karját. Idén egyenes aljút veszek, de szintén kétrészest.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!
2010. júl. 23. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!