Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jók a Humana tejpépek, amit a...

Jók a Humana tejpépek, amit a Müllerben lehet kapni? Most fogom először kóstoltatni a babámmal.4hós

Figyelt kérdés
2008. okt. 23. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a gyerekdokival írattam fel, mert gondolom így olcsobb, nem néztem meg a müllerben mennyibe került. Szerintem biztos finom lehet, mert a kislányom, tegnap 30 ml vízhez 1 kiskanállal tettem és még kért volna! De fokozatosság kedvéért csak annyit adtam neki. Ma a 60 ml után is nézett, miért csak ennyit kapott, hol a többi?!

Úgy, hogy szerintem biztos jók, különben nem raknák ki!! Ha még van kétségeid emiatt kérdez rá a gyerekdokinál, és lehet, hogy neked is megéri, ha kiírja!

Megírnád az árát mennyiért vetted?

Boldog babázást kíván egy 5 hónapos anyuka!

2008. okt. 25. 14:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia!Az egyik banánízü az 759.ft volt,a másik 959.ft,és 250gr-osak.A védőnő mondta,hogy adjam,de azt nem milyen fajtát,azért kérdeztem itt rá.Köszi a választ!
2008. okt. 28. 07:19
 3/6 anonim ***** válasza:

szia!

Bocsi, hogy csak most válaszolok, nem találtam a kérdést és most vettem észre!!

Én receptre kaptam 600g-ot 1065 ft-ért!

Sima ízesítésűt. Akkor tök mindegy ezt már hol vesszük meg nem fontos felíratni a gyerekorvosnál.

Boldog babázást kívánok 5 hónapos anyuka!

2008. okt. 29. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Jaj, ez lemaradt!

Hogy ízlett neki?

Az én kislányomnak már kiváltottuk vele a tízóraiját, én egy kis gyümi vagy zöldséglét is beleteszek, de magába is nagyon finom!

2008. okt. 29. 13:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Szia!Hát nem nagyon ízlett neki ma kipróbálom a másik ízüt,hátha az beválik!A gyümiket eszi már a babád?Az én kislányom egyedül az őszibarackot eszi iáig!
2008. okt. 30. 07:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Gyümil- és zöldségléket ivott eddig. Most már a tejpépet is napi egyszer:), de sajnos csak cumisüvegből, utálja a kanalat :((!

A főzeléket, ma próbáltam, de az meg nem jött ki az üvegből és kénytelen voltam tápszerrel összekavarni ami nem ízlett neki, pedig a sütőtök-almás gyümilét tejpéppel megette 2 nappal ezelőtt, ma meg alig akarta megenni :((! Kénytelen leszek drasztikus megoldást kitalálni arra, hogy megszeresse a kanalat! Mert már a védőnő és a gyermekorvos is mondta, hogy 2 étkezést ki kellett volna már váltani és nekünk még csak a tízórait sikerült!

Nem tudsz írni prívátot, ott könnyebben megtudnánk beszélni a hozzátáplálást? Vagy nem akarsz levelezni?

Remélem majd a második tejpép jobban ízlik majd a babádnak!

Legyetek jók, boldog babázást kívánok 5 hónapos anyuka!

2008. okt. 30. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!