Hogy van energiájuk az embereknek több gyerekre?
27 hos volt a nagy mikor a kozepso szuletett.a nagy egy nyugodt,csendes gyerek volt.en fiatal(piszkosul fiatal ;) )nem volt nehez 2 gyerekkel sem.a kozepso cicifuggo volt,de jol aludtak.nem sresszeltem mindenen.ha epp nem volt kesz az ebed alvas elott akkor hideget ettek,es ebredes utan ettek ebedet.
A 3. Kesobb jott,o most 19 hos.a nagy 11 lesz januarban,a kozepso 9 tavasszal.
Most is van idom mindenre pedig a kicsi bepotolja a nagyok rosszasagat boven.
Tanulni is van idom a nagyokkal,es ellenorizni a lecket.taskat becsuletesen bepakoljak maguk.elrakodnak a szobajukban.jatekokat,ruhakat is.ezt azt mar besegitenek a haztartasban.
Heti 1x elmegyek baratnommel kicsit csavizni.ergo magamra is van idom.
Amikor epp szaralvo idoszaka van a picinek akkor magunk koze rakom,ugy sokkal jobban alszik olyankor,es igy mi is alszunk.
Minden nap van leves es masodik,minden este elpakolok lefekves elott igy kupleraj sincs.
Szerintem semmivel nem nehezebb 3 gyerekkel mint 1 el.
Nem vagyok idegroncs,nem maszkalok egesz nap macinaciban sem.parommal is van idonk egymasra.
Nem tudom ebben minek kellene neheznek lennie,de tenyleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!