Hogy kezelitek ha kritizálják a babátokat? Én egyszerűen kiborulok és elküldöm az anyjába bárki legyen az, még ha poénkodik is! Egyébként gyönyörű a babám, ( nem csak nekem ) nem értem miért kell felnőtt embereknek bántani egy kisgyereket? !
Engem még az is felidegesített, amikor egy sétánk alkalmával egy idegen, szembejövő járókelő beszólt, hogy nem fázik a kicsi keze? Tél volt és nem volt kesztyű a kezecskéjén, egy icipicit kilátszott a kabát ujjából. Mi köze hozzá?
Miért, miket szoktak mondani a kicsidre?
Én sem tűrőm jól, ha "bántják" a kisfiamat. Az én kicsim egy gyönyörű, arányos, nagy baba. 6 hónapos, eddig mindig azért állítottak meg még idegenek is, hogy hadd nézzék meg ezt a gyönyörű babát.
Múlt héten, párom keresztanyjával (nem tartják a kapcsolatot) összefutottunk.
Kérdezi, mennyi idős a gyerek.
Mondjuk neki, hogy fél éves.
Erre Ő: másfél?
Mi: nem, fél.
Ő: fééél?????? Az ő 9 hónapos unokája fele ekkora, mit csinálok én ezzel a gyerekkel?
Én: szoptatom, és nem én tehetek róla, hogy a maga unokája csökött. Viszlát! (és otthagytam)
Nem akartam bántani az unokáját, de olyan hangsúllyal beszélt, hogy eldurrant az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!