Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kezelitek ha kritizálják...

Hogy kezelitek ha kritizálják a babátokat? Én egyszerűen kiborulok és elküldöm az anyjába bárki legyen az, még ha poénkodik is! Egyébként gyönyörű a babám, ( nem csak nekem ) nem értem miért kell felnőtt embereknek bántani egy kisgyereket? !

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 21:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
59%
az a legszomorubb,hogy pont a rokonsag,csalad idegesit minket ilyenekkel.ez meg jobban faj mintha egy ismeretlen mondana.seta kozben mindenki megcsodalja a babom,hogy milyen szep nagyocska,7hos10kilo73centi.de a csaladom az mindig valamit talalna,de mar kezdenek leszokni rola,mert nem egyszer osszevesztem veluk.en ugy leszoktam hordani oket,hogy meg megszolalni sem mernek,az en picimre csak nemondjon senki semmit,foleg nem a csalad!!!szegyeljek magukat
2009. ápr. 15. 14:28
 22/28 anonim ***** válasza:
47%

Most azt nem értem, akik erre a kérdésre válaszoltak, őket miért kell lepontozni???

Az volt a kérdés, hogy hogyan kezelik az anyukák a kritikát, vagyis inkább a beszólásokat. Azzal, hogy vki elmondja, nem árt senkinek és még csak hülyeséget sem mond! Sajnos elég bántóak tudnak lenni az emberek, ha pedig egy beszólást az ember nap, mint nap hall legalább 10x, akkor igenis el tud durranni az anyukák agya!

Senki történetét nem kell lepontozni!

2009. ápr. 15. 19:16
 23/28 A kérdező kommentje:

Én mindenkinek a maximális pontot adtam! Köszönöm szépen a hozzászólásokat!

Ezek szerint nem csak az én környezetemben vannak bunkó emberek! Az a lényeg, hogy mi anyatigrisek imádjuk a vasgyúró babánkat, és bárki bármit mond akkor is gyönyörű, és nem kéne törődni a beszólásokkal! Bár én a részemről továbbra is elküldöm melegebb éghajlatra azt aki beszól! Minden jót nektek és boldog babázást!

2009. ápr. 16. 12:23
 24/28 anonim ***** válasza:
36%
Logikátlan h*lyék vagytok. Azért mert nektek szép a gyereketek, attól még nem kell hogy valaki másnak az legyen! Ki a francot érdekel, hogy más mit gondol a gyerekedről? Olyan véleménye lehet amilyet akar! Meg neked is! Nem kell törődni vele! Nem érzed magad hülyének azért, mert elküldesz valakit mert viccelődik? Komolyan mondom nem értem hogy lehet valakiből ilyen logikátlan, idegbeteg ember ha szül! A gyerek nem egy szent, ugyanolyan élőlény mint mindneki más! Kisgyereknek lenni csak egy állatpot és nem kiváltságos helyzet. Ez nektek mit fáj? Akárki akármit mondhat rá, attól még nem lesz semmi baja, attól mág ugyanúgy szeretheted. Mit fogsz csinálni ha majd le r*bancozzák az iskolában? Bemész és akkor majd anyuci megvédi a 17 éves kiskölykét? Anyám... Gondolkozzatok már. Ja modnjuk ez így nehéz, sajna manapság aki szül az kb állattá alakul akit az ösztönei irányítanak. Le vagytok maradva, mert azóta volt egy kis evolúció, az embernek kialakult az éntudata, gondolkozása, logikája... -.-"
2009. nov. 21. 15:01
 25/28 anonim ***** válasza:
27%

Micsoda mentalitás ez?!

Neked biztosan nincs gyereked, és amíg így gondolkozol, jobb, ha nem is lesz!

2009. nov. 21. 22:53
 26/28 anonim ***** válasza:
36%
Ehhez nem kell gyerek. Felőlem mondhatnak akármit a páromra, anyámra, apámra, testvéremre. Én nem fogok kiborulni azért és kinyírni az illetőt! Mert nekem még van eszem, hogy tudom, hogy lehet nekem legszebb, legjobb a valamim, másnak meg nem tetszik! És főleg, hogy a kérdező szerint csak viccből volt! Könyörgöm mit kell ezen problémázni? Kit érdekel? Nekem attól még lehet ugyanúgy a legszebb, legokosabb! Na ne mondd már, hogy velem van a baj, mert nem tartom normálisnak, hogy ilyenen ki kell borulni! Úhh mekkora bántás az hogy nagy a füle, de komolyan. Hol hagytátok a józan eszetek? Bántás? Nem hiszem, hogy valaki odamegy az utcán hozzád, és azt mondja: magának olyan ronda gyereke van hogy rosszul vagyok. Na ez a bántás, de még ezzel sem kéne törődni, mert ettől nem lesz semmi baja a gyereknek, csak az illető minősíti magát. Na mindegy, téged néznek h*lyének ha ilyenen megsértődsz. Ennél ezerszer nagyobb baj is érheti a gyereked még... Akkor mit csinálsz? Agyvérzést kapsz, ha már ennyit nem bírsz ki? Milyen világban éltek? Ez nem a rózsaszín, mézesmázos, képmutató világ... Ez a valóság. Ha valakivel valami bajom van, vagy pl nem tetszik a haja (ég és föld a kettő) akkor megmondom, mert nekem sem esne jól, ha a képembe hazudnának...
2009. nov. 21. 23:33
 27/28 anonim válasza:
nekem nincs babám, de egyszer a 3 éves kishúgomra mondtak dolgokat... nagyon felhúzott az illető és olyan szinten elküldtem az édes anyukájába, hogy a mai napig nem szól hozzám, pedig lassan 3 éve volt.
2012. máj. 21. 15:23
 28/28 anonim ***** válasza:
Mikor általános suliba jártam (6. osztály), született meg a kisöcsém. Én nagy büszkén vittem be fényképeket róla, mindenki el volt ájulva tőle, erre odajött egyik osztálytársam, ránézett kistesóm születési fotójára majd megkérdezte, "Ki ez a köcsög?" El sem tudjátok hinni, mennyire de mennyire rosszul esett, mai napig olyan mérhetetlen dühbe jövök ettől a sztoritól, hogy legszívesebben szétvágnám az illetőt! Hogy jön ahhoz, hogy csak úgy, minden ok nélkül (nem utáltuk egymást meg semmi) leköcsögözze az épp akkor született pici öcsémet? És még csak nem is poénból mondta! Szóval de, ez rohadtul idegesítő!
2012. nov. 16. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!