Hogy kezelitek ha kritizálják a babátokat? Én egyszerűen kiborulok és elküldöm az anyjába bárki legyen az, még ha poénkodik is! Egyébként gyönyörű a babám, ( nem csak nekem ) nem értem miért kell felnőtt embereknek bántani egy kisgyereket? !
Most azt nem értem, akik erre a kérdésre válaszoltak, őket miért kell lepontozni???
Az volt a kérdés, hogy hogyan kezelik az anyukák a kritikát, vagyis inkább a beszólásokat. Azzal, hogy vki elmondja, nem árt senkinek és még csak hülyeséget sem mond! Sajnos elég bántóak tudnak lenni az emberek, ha pedig egy beszólást az ember nap, mint nap hall legalább 10x, akkor igenis el tud durranni az anyukák agya!
Senki történetét nem kell lepontozni!
Én mindenkinek a maximális pontot adtam! Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
Ezek szerint nem csak az én környezetemben vannak bunkó emberek! Az a lényeg, hogy mi anyatigrisek imádjuk a vasgyúró babánkat, és bárki bármit mond akkor is gyönyörű, és nem kéne törődni a beszólásokkal! Bár én a részemről továbbra is elküldöm melegebb éghajlatra azt aki beszól! Minden jót nektek és boldog babázást!
Micsoda mentalitás ez?!
Neked biztosan nincs gyereked, és amíg így gondolkozol, jobb, ha nem is lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!