Hogyan lesz szobatiszta a babám? Amikor délben lefekszik nincs semmi a pelusban, amikor felkel 3-4 körül addigra bekakil. Akkor hogy fog szólni?
Mekkora a babád? 2,5 év alatt ne is várd, hogy szobatiszta legyen... és főleg ne, ha még 4 órát alszik délben....
A szobatisztaság azzal kezdődik-egy iromány szerint, ha a délutáni pelusa tiszta.
Amúgy hogy nem ébred fel arra, hogy kakil? Nem értem...
Az én fiam is így volt és már majdnem 3 éves és még mindig 3 órát alszik napközben ha módja van rá. És ő is menetrendszerint bekakil. Nem tudom megébred e rá, de mindenesetre nem zavarja:))
Napközben szól ha pisi jön, bilibe pisil és reggel (a tej ivás után) jön a kaki akkor is szól, hiszen ébren van.
Még nem nagyon tudom hogyan fog ez a napközbeni kakilás alakulni, mindenesetre mikor felébred olyan 4 körül mindig mondja hogy : Kakiltam.
Hát mondom jó, örülök neki:)) csak jó lenne a bilibe.
És ebben maradunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!