Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos kislányomnak elkezte...

4 hónapos kislányomnak elkeztem a hozzátáplálást. Ha fájna a hasa valamitől az mennyi idő elteltével jelentkezik?

Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
42%

Akár pár órán belül is megfájdulhat a hasa, de lehet, hogy csak másnap. Babafüggő.

Viszont az allergia, a bélbetegségek valószínűleg csak évek múlva, esetleg felnőttként fognak kijönni rajta a korai hozzátáplálás miatt! Tápszeres babáknak sem kellene elkezdeni a hozzátáplálást 6 hónapos koruk előtt, mert a bélrendszerük még ugyanúgy nem érett rá, mint a szoptatott babáéké!

2008. okt. 22. 21:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Én eddig szoptattam,és olyan gondjaim vannak hogy a kicsi óránként eszik,és ez nem is lenne gond napközben,de éjjel is ezt csinálja.
2008. okt. 22. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
17%
Ezt sajnos ki kell bírni. Én az elsőt 3 évig szoptattam (ebből két évig kelt fel éjjel is), a második most két éves, de még szoptatom, és ő is felkel éjszaka minimum 2-szer. De ott alszik mellettem, így szinte fel sem kell ébrednem...
2008. okt. 22. 23:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy 5 éves kifiam ő is szopott 18 hónapig.kisfiamnál csak 6 hónapossan kezdtem meg a hozzátáplálást,de neki elég volt a cici,és csak 3 óránként kérte éjjel meg csak egy alkalommal ébredt fel.
2008. okt. 23. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!