Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Látsz a buszon egy anyukát,...

Látsz a buszon egy anyukát, babakocsival és egy babával. A baba unatkozik és ordít. Mit javasolnál az anyukának?

Figyelt kérdés
A játékok nem kötik le, nem éhes, tiszta a pelusa. Bármit mutatsz neki, sírva kidobja a kocsiból. A környezet és a kinti suhanó látvány se köti le. Anyuka majdnem sír.. 😄
2017. okt. 26. 19:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Sírna ilyen miatt a fene.

Ha nem nyugszik meg, akkor ordítson.

Szar helyzet, nálunk is volt, hogy bármit csináltam, semmi nem volt jó neki és másfél órán keresztül sírt. Ez van, aki meg beszólt, annak megmondtam, hogy tessék, nyugtassa meg, ha olyan okos.

Persze mindegyik visszakozott.

Elfogadtam, hogy vannak helyzetek, amikor rossz az aktuális élethelyzet, és sírás van.

Hisz mi is sokszor kelünk fel bal lábbal, ám nyilván felnőtt emberként nem fakadun sírva a buszon pl., de otthon nekem is van, hogy egy órát bőgök, mert kell. Aztán megint hetekig okés a dolog.

2017. okt. 30. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!