Anyukák, próbáltatok már futni babakocsival? A baba hogy viselte? Formásodtatok tőle?
Én nagyon gondolkodom rajta, mert szeretnék fogyni, de egyelőre csak tempósan sétálunk. Espiro Vector Air babakocsink van, 4 kerekű, de elég stabil szerkezet. Már a sportrészt használjuk. [link]
Ezzel lehetne futni vajon?
Miért is? Nem göröngyös terepen, hanem sima úton tervezem, egy sportpálya körül. Ennyi erővel az autóban is rosszul kellene lennie, az jobban rázkódik.
Vannak kimondottan futó babakocsik, tehát létezik ilyen, hogy anya fut a gyerekkel.
De természetesen más megoldás is érdekel. Te hogyan tartod karban magad?
ilyenünk volt, nem csak én, a családból mások is eljártak a gyerkőccel futni, ráadásul nagyon sokáig, egészen ovis koráig mert imádta :) ennek jó nagy kerekei vannak, nem rázkódott, inkább huppant egyet a göröngyöknél, de persze az is nagyon fontos, hogy a jó nagy kereke nem akadt meg :)
szerintem ha ilyen kocsival szeretnél futni akkor ne sportpályán hanem betonon, bár nem tesz jót a térdnek, de szerintem ez a kocsi nagyon rázkódna füves- kavicsos földön
Szia! Én direktben futni még nem mentem, de volt már hogy futottam egy szakaszon mert nyűgösködött a babám, és a sebességet nagyon évezi, olyankor kacag :D. Szóval a reggelijét nem hányja ki ;). A futóbabakocsi egyébként jobb, mert direkt erre van ugye kitalálva, biztonságosabb (pl. fix az első kereke, így csökken a borulásveszély, stb.).
Én egyébként akkor tornázom amikor alszik. DVD-kre.
Futni egyedül lementem párszor miután hazajött a férjem munkából.
Mi is most vettünk futóbabakocsit, ezzel könnyű futni, más, mint egy "mezei" kocsival. Egyelőre csak a párom fut vele, én még nem vettem rá magam, de tervezem...
A gyerek végigvigyorogja, a párom a fiával van, mégis mozog, és rólam is leveszi a terhet arra az egy órára, amíg lent vannak.
Szerintem nagyon hasznos találmány. És igen, a futás jó zsírégető.
Szia.
Tapasztalatom nekem nincs, de ezen az oldalon biztos tudnak neked segíteni. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!