Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Látsz a buszon egy anyukát,...

Látsz a buszon egy anyukát, babakocsival és egy babával. A baba unatkozik és ordít. Mit javasolnál az anyukának?

Figyelt kérdés
A játékok nem kötik le, nem éhes, tiszta a pelusa. Bármit mutatsz neki, sírva kidobja a kocsiból. A környezet és a kinti suhanó látvány se köti le. Anyuka majdnem sír.. 😄
2017. okt. 26. 19:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem javasolnék semmit kéretlenül, de megérteném, nem vetném meg érte. Ha a helyében lennék, kivenném, ha van ülőhely, és leülnék vele.
2017. okt. 26. 19:57
 2/21 anonim ***** válasza:
54%

Miért van nevető smile a végén? Annyira poénos másnak a bánata?

- Ha teheti, és a babakocsi közelében le tud ülni, akkor a kicsit ölbe venni. Ha keveset mennek, akkor kibírni és leszállás után kivenni, megnyugtatni. Ha sokat mennek még, akkor valahogy mégis megpróbálni elvenni a figyelmét. Én a 2 évesemet kiveszem, ha állok akkor is, ha meg tudok kapaszkodni, a kocsi meg úgyis fékezve van, de egy sokkal kisebb babát nem vennék ki, csak ha ülni tudok vele.

- Megnézni nem-e szúrja, nyomva valami. Mondjuk a hátát a csatt.

- Túl melege van. A fiamnak is, amikor felszállunk a trolira, egyből vetkőzne, pedig még nincs is nagy különbség a kinti és benti (vagy fűtött busz) tér között.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2017. okt. 26. 20:02
 3/21 anonim ***** válasza:
81%

Honnan tudod, hogy unatkozik?

Nálunk volt egy időszak, amikor ordított a buszon, ha fejre álltam is. Nem szerette.

Ha tehettem, gyalogoltam. Vidéki kisvárosban meg lehet oldani. De Pesten nem biztos.

Nem javasolnék semmit. Legfeljebb elmosolyodok a bajszom alatt, mert tudom, milyen rossz most nekik.

El tudod képzelni, milyen baromi idegesítő, ha naponta odamegy 5 jószándékú ember tanácsot osztani?

2017. okt. 26. 20:26
 4/21 anonim ***** válasza:
61%

Első sorban anyuka nyugidjon meg, hisz ha anya sír, a baba is sírni fog.

Aztán mondókázzon, énekeljen a babának, vegye ki a babakocsiból, fordítsa meg a babakocsit ha mondjuk menet iránynak háttal van, mert nem minden gyerek bírja.

Végső próbálkozásra cumi, esetleg valami kis rágcsa.

2017. okt. 26. 20:52
 5/21 A kérdező kommentje:
Próbáltam messzebbről megfogni a témát, de ez rólunk szól, természetesen :)
2017. okt. 26. 20:53
 6/21 anonim ***** válasza:
27%

Cumisüveg.

De nem javasolnék semmit.

2017. okt. 26. 20:58
 7/21 anonim ***** válasza:
82%
Azt javaslom az anyukának, hogy gondoljon arra, hogy ilyen minden anyukával előfordult már. Ettől nem leszel rossz anya, meg a gyerek se rossz gyerek. Én is utálok buszozni, de a gyerek az gyerek, ő még nem képes a frusztrációját máshogy kifejezni, csak ordítással. Türelem. Majd lesz jobb is. Aki meg csúnyán néz rád a gyerek miatt, annak nincs gyereke :D
2017. okt. 26. 21:06
 8/21 anonim ***** válasza:
61%
Annyit mondanék, hogy ilyen a mintababákkal is előfordul. :)
2017. okt. 26. 21:18
 9/21 anonim ***** válasza:
53%
Nem szolnek az anyukanak semmit. Barkivel elofordul. En egy csatos hordozot javasolnek :) nalunk miota megvan, azota nincs orditas. Vagy olbe kivenni a babat. a kocsibol
2017. okt. 26. 21:31
 10/21 anonim ***** válasza:
27%

Igaz, nem buszon, de én pl. városi babakocsizás közben simán szoktam neki mondókázni. Esetleg bábozni is lehetne vele, nem kellenek ahhoz nagyon drága szuper bábok, inkább érdekes karakterek, arcmimika, gesztusok, amit nevetne a gyermek.

Még a szomjúság jutott eszembe, az enyém néha azért kezd sírni minden ok nélkül, mert szomjas. Ivás után lenyugszik újra.

2017. okt. 26. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!