Más babáját is elküldték DNS vizsgálatra mert kis súllyal született a baba?
Figyelt kérdés
Nem rég szültem és az ottani D szerint mivel kis súllyal született (2200g,) és mongol szeme elkell mennünk DNS kivizsgalasra.de amikor rákérdeztem hogy akkor van e baja nem kaptam egyenes választ.most be vagyok tojva mert félek hogy down szindrómát a pici.mas is volt hasonló cipőben???2017. okt. 26. 15:34
21/28 anonim válasza:
Drukkolok nagyon kérdező, majd írj, hogy mi a helyzet!
22/28 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek és persze megírom mi lett az eredmény!
2017. dec. 7. 22:30
23/28 A kérdező kommentje:
Ma voltunk vérvételen, innentől 7-10 nap izgulás.
2017. dec. 14. 17:30
24/28 anonim válasza:
Nagyon szoritok meg mindig!!! Remelem, szep karacsonyotok lesz egy szuper eredmennyel.
25/28 A kérdező kommentje:
Ma megkaptuk az eredményt és HÁLA ISTEN EGÉSZSÉGES A PICI.Mondanom sem kell , hogy ennél nagyobb és szebb karácsonyi ajándék nem lehet.Köszönöm mindenkinek aki szorított értünk.
Kívánok mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Boldog Újévet!!!!!
2017. dec. 22. 22:24
26/28 anonim válasza:
De jó kérdező, nagyon örülök :) Boldog karácsonyt nektek, bár ezután már biztosan az lesz :)
27/28 anonim válasza:
Nagyon orulok!!! Boldog Karacsonyt nektek😊😊😘😘
28/28 anonim válasza:
Gratulalok!!!! Legyetek nagyon boldogok!!!! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!