Más babáját is elküldték DNS vizsgálatra mert kis súllyal született a baba?
Figyelt kérdés
Nem rég szültem és az ottani D szerint mivel kis súllyal született (2200g,) és mongol szeme elkell mennünk DNS kivizsgalasra.de amikor rákérdeztem hogy akkor van e baja nem kaptam egyenes választ.most be vagyok tojva mert félek hogy down szindrómát a pici.mas is volt hasonló cipőben???2017. okt. 26. 15:34
1/28 anonim válasza:
Szerintem nem a kis súly miatt küldött el, hanem a külső miatt. A Down kóros babának van egy jellegzetes vonása.
Az én lányom kevesebbel született de nem küldtek el ilyen vizsgálatra.
2/28 anonim válasza:
Enyém is 2200 grammal született, és 44 centivel a 38. hét után, de nem küldtek ilyenre. Én is inkább azt gondolom, hogy a szeme miatt küldtek titeket.
3/28 anonim válasza:
A sulyanak semmi koze ehhez. A kulso jegyek alapjan lattak gondolom logikusnak.:/
4/28 anonim válasza:
Az én fiam is kisebb volt, nem küldtek ilyen vizsgálatra.
5/28 A kérdező kommentje:
Akkor biztos a szeme miatt, ami szerintem nem furcsa.de olyan ideges vagyok hogy már a sírástól kezdve az ájulás kerülget.
2017. okt. 26. 20:45
6/28 anonim válasza:
Szegény, elhiszem :/ de ha te nem létod furcsának, akkor csak nem az... mikor mentek, meddig kell még izgulnod?
7/28 A kérdező kommentje:
Holnap megyünk ellenőrzésre de hogy meg is csinálják e azt a vérvizsgálatot nem tudom,de addig én biztos idegileg kikèszülök.
2017. okt. 26. 20:56
8/28 anonim válasza:
Kis súly miatt minket sem küldtek sehova, csak plussz két napot bent kellett maradni a kórházban, míg rendesen beindult a tej.
Nyugi!! Inkább legyen egy felesleges vizsgálat mint későn derüljön ki ha baj lenne
10/28 A kérdező kommentje:
Halistennek hizott, de mivel még az izomzata meg gyengécske és a szeme miatt el kell majd mennünk NOVEMBERBEN arra a vérvizsgálattal.azt nem értem hogy mi a fancert nem tudták megcsinálni akkor amikor a picivel bent voltunk a kórházban????!!!!!!!addig is csak idegeskedik az ember.
2017. okt. 28. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!