Más babáját is elküldték DNS vizsgálatra mert kis súllyal született a baba?
Figyelt kérdés
Nem rég szültem és az ottani D szerint mivel kis súllyal született (2200g,) és mongol szeme elkell mennünk DNS kivizsgalasra.de amikor rákérdeztem hogy akkor van e baja nem kaptam egyenes választ.most be vagyok tojva mert félek hogy down szindrómát a pici.mas is volt hasonló cipőben???2017. okt. 26. 15:34
11/28 anonim válasza:
Volt mar ilyen kerdes regebben, ott is halalra izgulta magat a kerdezo. Vegul minden rendben volt. Nem tudjatok maganban megcsinaltazni? Hatha gyorsabban menne. :( Majd irj!
12/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom , hogy vki figyeli e még a kérdésemet, de február 13-án kell mennünk vérvételre.Szóval k**rva jó, addig lehet idegeskedni + ameddig meg lesznek az eredmények.
2017. dec. 5. 23:55
14/28 anonim válasza:
Uhh szegény, ez szörnyű lehet :(
15/28 anonim válasza:
Nincs lehetőség magánban megcsináltatni a vizsgálatot?
16/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom , hogy lehet ne e , de ha igen akkor elég borsos áron.Nem sajnálom rá a pénzt, félreértés se essék...Én már felkészülők rá, ha azt mondják , hogy igen az.Nem értem ezt a világot, az aki végig cigizi, piálja a terhességét makk egészséges gyereket szül, de az aki nem él ezekkel (én még kávét sem iszom) annak beteg lesz a gyereke.
2017. dec. 6. 18:20
17/28 anonim válasza:
Ne idegeskedj,minden rendben lesz.
Babád szépen fejlődik azóta? Te vagy apuka láttok rajta eltérést?
18/28 anonim válasza:
Figyeljuk persze! Ti lattok rajta valamit? Nekem kihullana a hajam mar ettol. :( Megertelek. Korulottem mindenki terhes lesz, aki nem tervezi, mi meg...na de ez mas ugy. Probalj magant keresni, ha van ravalotok. Eddig akkor semmit nem csinaltak kb?
19/28 A kérdező kommentje:
Már én látom annak mert már annyira magamba beszéltem hogy az.
De képzeljétek találtunk egy kórházat ahol megcsinálják , igaz 25000 ft, de nem lényeg ÉS!!! 7-10 napon meg van az eredmény.Remélem még idén meg tudjuk, hogy mi a helyzet a picúrral.
Én minden eshetőségre felkészülök a rosszra is, de akárhogy is lesz elfogadjuk, mert nagyon szeretjük a kis manót.
2017. dec. 7. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!