Hány keresztneve van a gyermekednek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 20:49
21/32 anonim válasza:
2.mindkettönek.
Rebeka Antonia
Anton Michael
22/32 anonim válasza:
egy, Petra, de cserebe van egy jo bonyolult vezetekneve amihez hozza jön, h kölföldön elünk. Nemakartam bonyolitani.
23/32 anonim válasza:
20.54-es válaszoló, én Fernanda vagyok :))
2 keresztneve van amúgy a lányomnak.
24/32 anonim válasza:
A mi kislányunknak egy keresztneve van. Az én meglátásom az, hogy manapság két kacifántos keresztnevet divat adni. Legalábbis itt a mianeveababádnak-kérdéseknél én így látom.
25/32 anonim válasza:
1, feleslegesnek tartom a kettőt.
27/32 anonim válasza:
1 van neki, elég az. Nekem 2 van, nem szeretem.
28/32 anonim válasza:
Nekem kettő van és a gyereknek is kettő lesz,mivel én szívből gyűlölöm azt amelyiken szólítani szoktak,állandóan javítgatnom kell mindenkit,hogy nem azt használom,nem mintha fáradtság lenne,csak idegesítő.Két névből nagyobb az esélye,hogy valamelyik csak tetszik majd neki és én tiszteletben fogom tartani az óhaját,ha majd nagyobb lesz és esetleg azt mondja,hogy szólítsuk a másik nevén,mert az,amelyiket eddig használt ratyi.Nem felesleges a két név,viszont szar úgy élni,hogy utálod a neved.
29/32 anonim válasza:
Nekem két nevem van, és gimiben váltani akartam a másodikra, de sajnos 2 ugyanolyan nevű is volt, így maradtam az eredetinél, amit azóta megszerettem (Zsófi).
A fiamnak egy neve van, Dániel, de ha lesz tesója, neki kettő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!