Mikortól adtál tejet gyermekednek?
Inkább tápszert adj, mint tejet.
Tejet majd 1 év felett.
Mi bajod van a tápszerrel? Tele van vitaminnal, ha nincs anyatej, akkor 1 éves korig ajánlott.
11 és fél hónapos koráig tápszert kapott a lányom.Onnantól kezdve nem volt hajlandó elfogadni egyik fajtát sem:(azóta 2.8%-ostejet kap.
Viszont a gyerekorvosunk azt mondta 8 hónapos korába hogy próbálgathatjuk neki a tejet is.
Sajnos én csak 5 hónapos koráig tudtam szoptatni a babám, mert elapadt a tejem, Utána 3 hónapig fogadta el a tápszert, azután gyáltalán nem volt hajlandó meginni. Tejet nem mertem adni neki, ezért nagyon sok teljalapú ételt adtam, hogy meglegyen a szükséges mennyiség (tejpép, joghurt, túró, stb).
Egy éves kora után próbáltam a tehéntejet, de nem issza meg azt sem. Most 16 hónapos, és minden nap tejbegrízt adok neki reggelire, és naponta 1x joghurtot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!