3 hetes a kislányom, az éjjel beriasztott a légzés figyelőnk, mikor felvettük, békésen aludt, nem látszott rajta semmi, ilyenkor baj van? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem,a férjem szerencsére nyugodt volt,szerinte mélyen aludt.2 napja alszik a külön kis ágyában,eddig velünk aludt,ki tudja volt e akkor is ilyen mély alvása,hogy nem vett levegőt?Orvoshoz kell vinnem,vagy elég megemlitenem ha megyünk?2010. máj. 29. 08:02
11/11 anonim válasza:
Nekünk is angelcare van.Sajna 1szer beriasztott,de azóta sem.Van ilyen,sajnos.Én pont ezért vettem légzésfigyelőt.Mi akkor nem vittük dokihoz,de azóta sem volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!