3 hetes a kislányom, az éjjel beriasztott a légzés figyelőnk, mikor felvettük, békésen aludt, nem látszott rajta semmi, ilyenkor baj van? Mit lehet tenni?
Szia!
Én is jártam már így , három hetes volt a baba. Csak keresztben fordult az ágyban ,és így nem érzékelte .Azóta nem fordult elő. Akkor hármasra volt bekapcsolva , azóta fentebb vettem ötösre.
20másodperces szünet után riaszt a légzésfigyelő, gondolod hogy annyira mélyen aludt hogy 20mp-ig nem vett levegőt?
Milyen légzésfigyelőtök van?
Nekem 8 hos már a fiam,miota megszuletett 5 alkalommal riasztott agép.
1. 1hos volt,mire felugortam és kivettem a kiágybol nem vettem észrerajta,hogy nem lélegzett volna,lehet elég volt neki a csipogás,és ujra vette a levegot.
Aztán 2,5 hosan volt egy tényleges légzés megállása,de az nem lvás kozben,hanem ébrenlét kozben,1 este kétszer,rohantunk vele a korházba,vizsgálták,de nem találtak a refluxon kívul semmit.
Aztán egy darabig nem riasztott a gép,és 6 hos kora ota 4-szer,de minden alkalommal békésen aludt,fel vettem ot,de nem éreztem azt amit akkor,amikor tényleg leállt neki és mint egy rongybabát tartottam akezemben és ujra kellett éleszteni.
Figyeld azért,de valoszínu,hogy nagyon mélyen alszanak és azért jelez be a gép.
Ja és nekem se mászott le egyik alkalommal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!