Légzésfigyelő matrac már kétszer beriasztott két hetes
kislányomnál. Valami gond lehet?
Figyelt kérdés
Lányomnál ennyiszer kimarad a légzés?Elfelejt lélegezni?Vagy valami nagyobb gond van?Esetleg a matrac hibás?
2009. okt. 28. 12:31
1/10 anonim válasza:
Szia. Ne parázz túlságosa, de azért légy észnél. Akár téves riasztás is lehet, nálunk is volt 2-3 eset és a mai napig nem tudjuk az okát, de nagy baj nem lett belőle, a kislányom békésen aludt. Elképzelhető, hogy nagyon mélyen alszik és azért ritkábban vesz levegőt. Ha pedig esetleg "elfelejtene" venni, akkor a riasztó hangjára feleszmél. Ne aggódj, nekem is ez tette tönkre a babázás pillanatait, pedig soha semmi gond nem volt. 5 hónapos a babám.
2009. okt. 28. 12:34
2/10 anonim válasza:
A gyerek egység érzékenységén kell állítani,olvasd el a használatit :O) ne aggódj!!!
2009. okt. 28. 12:35
3/10 anonim válasza:
Először is az érzékenységen állíts, mert valószínűleg ez okozza a riasztásokat. Ha ez után is előfordul, akkor meglehet, hogy a babád olyan mélyen alszik, hogy egy időre elfelejt levegőt venni.
Nálunk többször is előfordult, hogy a figyelmeztető hang 15 mp után megszólalt, de mire 5 másodperccel később elkezdődött volna a tényleges riasztás, már minden rendben volt...
2009. okt. 28. 12:43
4/10 anonim válasza:
Olyankor nincs lemászva a matracról? mármint nincs nagon az ágy szélén?
Talán nincs gond, nekünk is bejelzett 3-szor, meg is ilyedtünk. De szerintem egyszerűen lemászott róla, nekünk csak 1 lapos. De azért mindenképpen használjátok, mert jobb félni, mint megilyedni. A doktornő azt mondta, hogy ha utána felébred magától, akkor nem a légzése hagyott ki, mert ha gond lenne, akkor nehéz lenne felébreszteni.
2009. okt. 28. 13:01
8/10 anonim válasza:
Állíts az érzékenységén, ha tudsz, ha nem, akkor próbálj kevesebb ruhát adni rá, és ne hálózsákot, inkább takard. Nálunk az is gond volt, ha már egy réteggel több volt rajta, többször riasztott-nehezebben érzékelt.
Amúgy riaszthat is, sokszor nagyon bealszanak, de ezért van a légzésfigyelő.
Ne félj, ettől még semmi baj, ha utána vesz levegőt és nincs gond.
2009. okt. 28. 13:11
9/10 anonim válasza:
Én először is megnézném, hogy milyen szinten van beállítva az érzékenység, nem merült e le az elem, pontosan rajta fekszik e a baba.A légzésfigyelő párna a kemény matractartón van e , mert ha nem az is lehet gond,vízszintesnek kell lennie kemény alapon.
Ha még ezek után is jelezne, tanácsolnám Nektek a kivizsgálást, amit SIDS monitorizálásnak neveznek, ez zárja ki a bölcsőhalálra való hajlamot.
2009. okt. 28. 14:24
10/10 anonim válasza:
az én babám amikor újszülött volt, cipzáros takaróban aludt, és ráadásul oldalt fekve. nem tudta érzékelni a lap, az érzékenységét felvettük maximumra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!