Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi ez a durva propaganda a...

Mi ez a durva propaganda a gyerekvállalás ellen, ami mostanában megy?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap látok egy cikket facebookon, ami arról szól, hogy nem akar valaki gyereket. Sokan pedig ezerrel helyeselnek rá. Most ez a divat? Régen mindenki azon pampogott, hogy azért nem vállal gyereket, mert a Kormány nem támogatja eléggé a családokat.. Most, hogy rengeteg kedvezmény van és ösztönözik végre a tanult magyar embereket is a szülésre mindenki lázad.. Mintha mindig az lenne a cél, hogy lehessen hőzöngeni.. Most már az is baj, hogy a Kormány célja, hogy gyerekek szülessenek..?! Nem értem én ezt..
2017. okt. 11. 10:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
71%

Pont, hogy a gyerekvállalást ösztönző propaganda van Magyarországon, ami - nem ok nélkül - sokaknak eléggé ellenszenves, mert jó szarul csinálják, meg kell hagyni. Úgyhogy igen, időnként íródnak cikkek azzal kapcsolatban, hogy ne az állam akarja eldönteni, mikor és mennyit kell egy nőnek szülnie, főleg annak tükrében, hogy a gyerekvállalás még mindig elég sok hátránnyal jár, főleg a nőkre nézve, amik megszüntetése érdekében viszont egyik kormány sem tett eddig semmit. A másik meg az, hogy igen, talán végre kezdünk eljutni oda, hogy már ki lehet mondani, hogy valaki NEM AKAR gyereket, és esetleg már nem fogja mindenki önzőnek kikiáltani, vagy nem kezdik el százan győzködni, hogy deeee, hát gyerek az kell.

Aki akar, annak legyen, aki nem akar, annak meg ne legyen, kész.

2017. okt. 11. 11:43
 12/36 anonim ***** válasza:
97%
Van, akinek tènyleg nem való gyerek! Ès olyan is, aki annak ellenère vállalt egy rahedli gyereket, hogy alkalmatlan a gyereknevelèsre! Ez utóbbi kategória sokkal frusztrálóbb, mint az amelyik tudva magàról,hogy alkalmatlan nem is vàllal. Ezzel nincs semmi baj szerintem! Ès ők rendszerint egymás társaságát keresik, csak úgy, mint a gyerekesek.
2017. okt. 11. 12:25
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

aki akar, nem ezért nem fog szülni.

aki nem akar, annak meg mindegy, milyen támogatást adnának.

2017. okt. 11. 12:28
 14/36 anonim ***** válasza:
70%
Én épp hogy "vállalj gyereket, de minimum hármat" propagandát látok.
2017. okt. 11. 13:10
 15/36 anonim ***** válasza:
85%

Én pont az ellentétét látom.

Nekünk is három van, tehát nem a nagycsaládosok ellen vagyok, sőt, de rémes, amit látok-hallok.

Mindenhonnan az jön le, hogy milyen szép, boldog életet él egy házaspár, csak mert legalább 3 gyereket vállalnak, és dől mindenféle médiából, hogy ez nekik mennyire megéri. Nem világosítanak fel senkit arról, hogy mennyibe is van 3 vagy épp 4-5 gyerek, mire felnő.

Nem beszélnek arról, mennyire vigyázni kell a kapcsolatra, mert minden gyermek újabb próbatétel a házasságban élők számára is.

2017. okt. 11. 13:41
 16/36 anonim ***** válasza:
53%

inkább mindenhonnan az ömlik, hogy vállal 3-at és ingyen lesz minden, lsd csok meg egyebek

sok okos meg elhiszi és szül halomra, aztán néz, hogy ja mégsem úgy van?!

három gyereket fel kell nevelni, taníttatni stb, akkor mi van ha állambácsi úgy dönt nem ad semmit?

meg ifjú házasoknak amit adnak? havi5ezer... én nem ezért házasodtam, mert kb a gyűrűnk ha kifutja majd az egész összegből!

2017. okt. 11. 13:46
 17/36 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem természetellenes,ha valaki nem szeretne gyereket.És nem lennék a helyükben,ha esetleg meggondoljàk magukat, amikor már késő....
2017. okt. 11. 14:21
 18/36 anonim ***** válasza:
83%

érdekes egyik diplomás ismerősöm sem mondta hogy na akkor lesz három mert itt a csok... mivel gondolkoznak!

aki meg olvasni se tud, az bedől, hogy ingyen lesz minden, meg lakás meg ház, meg arany folyik majd a csapból is.

2017. okt. 11. 14:40
 19/36 A kérdező kommentje:
Kezdem azt hinni, hogy irigyek vagytok. Komolyan..
2017. okt. 11. 14:47
 20/36 anonim ***** válasza:
95%

mire vagyunk irigyek?

ha száz milliót adnának se akarnék gyereket, és nem a pénz miatt, mert beleférne anyagilag, csak nem szeretem a gyerekeket.

jöhet az utáááálat :)

2017. okt. 11. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!