Császár után darabok? Kis súlyú baba szopi? Mikor lesz 2 kg?
Császár után 6. nap (ma) 2x véres nagyobb darab jött ki, a 2.-at éreztem jobban, kellemetlen volt úgymond ki kellett nyomni.Azóta nem volt újabb.
Másfél kg-val született a kisfiam inkubátorban van még, az igaz h még kisebb és gyenge azért szopik nehezen/elengedi a bimbót, kicsúszik a szájából?
Akinek hasonló méretekkel született babája (1560 g és 44 cm) mennyi idő alatt érte el a 2 kg-ot?
Köszi :)
Köszi mindenkinek!!
A nővérkének szóltam ma de azt mondta látniuk kellene és máskor szóljak amint tudok...jogos! Azóta nem jött darab. Vérhígítót nem kaptam. Még kórhazban vagyok mert a baba koraszülött részen van szerintem a többiek sem kaptak vérhígítót.
Ez érdekes,nekem császár után napokig szúrták.
Szerintem az a normális.
Igen, lehet. Ha cumizik a mellefen, az is jó. Ha erősebb lesz, majd szív us, és akkor egyre kevesebbet kell fejned.
Napi 2 szaporító fejés is segít. Felváltva fejd a mellemet, 7-7, 5-5, 3-3, 1-1 percig. Itt nem a mennyiség a fontis, hogy mennyi tej jön, hanem az inger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!