1 héttel császár után, tejbelövellés nélkül?
Sziasztok! Kicsit tanácstalan vagyok, 12 óra vajúdás után császár lett a vége. Előtejem lassan alakult, de sokat fogyott a kórházban a kis manónk, így pótlást is kapott.
Én nem érzékeltem, hogy belövellt volna a tejem, nem feszült, de meleg forró néha volt. Van tejci, 20-25 ml / cici, meg mintha nőne, mert szopik után fejek is. Nagyon sokat cicizik, de valahogy mégse lódult meg a tejem. Egy hete olt a császár és úgy tudom, hogy császárosként is 4-5 nap mire van belövellés... nálam ez kimaradt... vagy csak fel sem tűnt? Még belövellhet? Félek nem lesz tejem :(
1. szabály ne idegeskedj ezen!
2. semmi köze a dolognak a császárhoz. két császáros szülésem volt. először másfél évig szoptattam, most januárban program császár volt. ömlik a tej még mindig, bár már azért valamennyire beállt a kereslet kínálat
3. sokat tedd cicire, minél többet, annál több tejed lesz.
4. megnyugszik a baba szopi után? Esetleg mérheted hogy mennyit evett. pihenj, egyél, igyál rengeteg rengeteg folyadékot
5. fejni mennyit tudsz? ha a szoptatás után fejed az is serkenti
6. ihatsz laktoherbet vagy Karamalzot
Nekem se volt észrevehető. Folyamatosan szopizik a pici, kiszívta azt a mennyiséget, amivel megugrott. Ne aggódj, az a fontos, hogy van tejed, és tudsz szoptatni. Mindig tedd mellre, amikor csak kéri, és idővel beállítja magának a mennyiséget.
Nekünk is így indult. Második császár, harmadik baba, most fél éves és még csak szopizik.
Türelem, kitartás: nem lesz semmi probléma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!