Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogyan birta? Erdemes...

Ki hogyan birta? Erdemes bevallalni?

Figyelt kérdés
Sziasztok en egy 9 honapos kislany anyukaja vagyok , es most kiderult hogy megint terhes vagyok de nem vagyunk benne biztosak hogy megtartsuk e? mivel eleg sok problema van 1 gyerekkel is nem hogy meg kettovel. Kiszamoltuk a kislany mar masfel eves lessz amikor a kicsi meg szuletik kisbabara kisbabat... Szoval az lenne a kerdes hogy volt e valaki ebben a cipoben valaha? es hogy sikerultek a dolgok?
2017. okt. 10. 13:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem 2.5 éves a fiam és 1 éves a lányom. Nekünk bejött, most már együtt játszanak akkor olyan édesek. Van veszekedés is de olyanok mint az ikrek szinte hamar összenönek. Az elsö év nalunk nem volt nehez hiszem a lanyom ataludta az ejazakakat vagy ha felkelt meg par honaposan akkor kajazott ea visszaaludt. Nyilvan mulik azon is mennyire jo alvok lesznek a gyerekek. Nekunk annaira tetszett ez a kis korkülönbseg hogy bevallaltunk megegyet igy most masfel honapos terhes vagyok.

Mikor en a masodikkal teherbe estem meg nagyon kicsinek tunt a fiam (9 hos) de mire a kicsi megszuletett rengeteget fejlodott es mar megtanult jarni is meg ertelmesebb lett.

2017. okt. 10. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!