Kicsit szabad hagyni sírni a babát? (olvasd el lent)
Figyelt kérdés
8 hetes a kisfiam. Normálisan szoptatok. Este felkel 3 óránként enni és mikor felkel ugyebár sír. Nem kapom ki egyből , hanem megyek cicit mosni, utána átpelenkázom. És anyósom lebasz, hogy miért hagyom sírni a gyereket :o meg ha nem érek rá akkor szóljak neki, hogy babusgassa. De már az agyamra megy , ha éhes akkor hiába veszi fel ő nem tudja megetetni. Többször is lebaszott már pl mikor főzök vagy csinálom a dolgom , hogy nem kapom fel egyből. És úgy néz rám mint a véres rongyra , meg mondja nem igaz , hogy nem sajnálod,, meg , hogy ő nem bírta nézni, ha sírt a gyerek... most biztos lesznek negatív kommentek, de ti kivel értetek egyet?2017. okt. 9. 09:21
11/13 anonim válasza:
Miért látja ezeket?
Egyébként úgy csináld, ahogy neked jó. Én is szoktam hagyni sírni, ha épp pelenkázom, vagy pont főzök és olyan résznél tartok, amit nem "dobhatok el". Kb. fél-egy perc és utána megyek hozzá.
Hordozóba meg eszem ágában nincs tenni, mikor a főzőlap felett ügyködök épp.
12/13 anonim válasza:
Én is szoptatás előtt pelenkáztam. Amikor a szopizás után pelenkáztam, mindig össze-vissza böfizte magát, akkor öltöztethettem is. És megvoltak a higéniai dolgok is előtte. Volt amikor, a mellékhejségen ültem, esetleg zuhanyoztam, amikor sírt. Nem tudtam abban a pillanatban felvenni. Nem kapkodtam állandóan minden kis nyöszörgésre fel. És láss csodát, már 14 éves. Nem történt semmi baj sem, hogy nem kaptam fel rögtön.
13/13 anonim válasza:
11-esnek, természetesen hátamra kötve volt a baba főzés közben, nem a hasamra! Máskülönben valóban veszélyes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!