Újszülött babával iskolába, óvodába naponta?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nemsokára születik a 3. babám. Sajnos semmi segítségem nem lesz. A fiamnak muszáj iskolába járnia, amíg kórházban leszek, a férjem viszi. Utána csak pár nap szabin lesz velünk, így rám marad a reggeli és délutáni iskolába, óvodába vitel. Vajon egy pici újszülöttre ez mennyire veszélyes így ősszel? Aki járt hasonló módon, leírná a tapasztalatait, tanácsait?2017. okt. 1. 14:28
11/12 anonim válasza:
Szerencsére alapozni hogy elkap e valamit.
Amikor allergias, asztmas, dissz gyeremekrol szolnak itt kérdések ott valahogy mindig elmarad az indoklás hogy ugyan mi miatt is hurcol ilyen terheket a gyerek..
12/12 anonim válasza:
Esküszöm, hogy nem kötekedni akarok, de miért döntöttél úgy, hogy egyszerre 3 kisgyermeket bevállalsz segítség nélkül? Őszintén becsülöm az elszántságot, nem kételkedem abban, hogy szereted a gyermekeidet, nem vagyok gyermekellenes, de tényleg nem értem. Én úgy látom, hogy sok családban a 3. gyermek egyszerűen nem kap annyit (figyelmet, törődést), mint az elsők, vagy az anyuka rokkan bele teljesen a munkába.Egy pici újszülött annyira sérülékeny, én nagyon félnék bevinni közösségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!