Ujszülött babát naponta kb. hányszor kell megitatni vizzel? Vagy teával? Es milyen vizzel (forralt) vagy teával?
Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 18:39
1/7 anonim válasza:
Ha anyatejes nem kell.Ha tápszeres akkor sem kell, de azért megkinálhatod.
2/7 anonim válasza:
Ha nincs 40 fokos kánikula, akkor nem kell, elég neki a tej, vagy táp.
Melegben meg lehet két étkezés között, tudni fogja, hogy kér vagy nem kér.
Elég a víz, az legyen forralt, lehűtött víz. A teával ráérsz később is.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a gyors välaszokat!
2009. márc. 2. 18:59
4/7 anonim válasza:
Én ezzel nem értek egyet,hogy ne adjon az ember neki semmit.Mi így úsztunk meg egy betegséget,h nagyobb baj legyen,ugyanis a kislányom semmi mást nem fogadott el teán kívül,amit egy hetes korátl kezdve kapott.Ha úgy látod jónak,adhatsz neki akár teát,forralt vizet,babavizet.
5/7 anonim válasza:
szerintem agyál neki inni akor is ha szoptatsz és akor is ha tápszert eszik ajálot az édes kömény tea mert atol nem fog fájni a pocija sem
6/7 anonim válasza:
mi még nem adtunk se teát se vízet a babonak 4 hónapos :9
7/7 anonim válasza:
Az én kislányom 6 hónapos és még soha sem ivott vizet vagy bármi mást. Ilyenkor télen a szopi fedezi a folyadékigényét is, persze csak akkor, ha igény szerint szopizik.Persze, ha te szeretnéd, megkínálhatod, legfeljebb nem fogadja el:) Ha itatni szeretnéd és szopizik, megpróbálhatod pohárból itatni. Nagyon ügyesen isznak kihajló szélű pohárból. Van olyan kórház, ahol a pótlást is így adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!