Újszülött babával iskolába, óvodába naponta?
Az iskolába be se kell menned, szóval ki se kell venned a kocsiból. Gondolom a nagyobb gyerkőc már be tud sétálni egyedül.
Egyébként kislányom augusztusi, mi csak oviba vittük a nagyot, meg hoztuk haza. Gyalog jàrtunk általában.
Semmi baja nem lesz.alkalmazkodik a nagyokhoz.
En is vittem minden reggel es delutan a 3.at 1,5 hetes koratol.
A kozepso ovis volt,a nagy sulis.ha esett,ha fujt menni kellett.
Gyalog 1,5 oras program volt,mert ellenkezo iranyban volt az ovi es a suli.
Jokat aludt a mozesben.
Semmit nem kapott el,pedig az oviba bevittem az oltozobe is,a csoportszobahoz.a suliban pedig az aulaban engedtem el a gyereket,es ott is vartam.
Boltba is en jartam a picivel ugyanekkortol.
Ha kocsival jartok,akkor pont nem fogja zavarni,hogy kiveszed a kocsibol,es rarakod a babakocsira a hordit,aztan vissza.
Retegesen oltoztesd,hogy az autoban konnyen ki tudd csomagolni.igy nem izzad meg.pl overal legyen rajt,amin le tudod huzni a cipzart.sapit mindig vedd le a kocsiban.ilyenek.
Ha a sulihoz kozel is meg tudtok allni,es a nagy mar eleg erett,akkor ki se kell venni a picit.besetal a nagy egyedul.
Hamar beleszoktok.nalunk a pici kb.1 het alatt raalt a reggel fel 7es kelesre,evesre.igy nyugodtan elindultunk 7:20 kor.
Mondjuk az autot nem kell 30fokosra felfutteni....ti is kibirjatok addig kabatban,futes nelkul.nem?
Az ovis pedig mar elvileg megerti,hogy a teso miatt igyekeznie kell.
Az en ovisom megertette.pedig addig o is tokolos volt.
9es.
Sajnos nem mindenki tudja megoldani,hogy hetekig nem megy sehova.mivel nincs aki a sulis tesot elvigye reggel,es elmenjen erte delutan....
Sok sok 2. es 3. gyerek elte mar tul az elso heteket ugy,hogy anyuka vitte magaval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!