Kiütések a baba térdein. Hasonló tapasztalat?
Figyelt kérdés
10 hónapos kislányom térdein, mióta rendszeresen mászik (kb 2 hónapja) apró, testszínű búbok jelentek meg. Nem viszketnek, úgy tűnik. Zsíros fürdetőkrémet használunk, és néha mandulaolajjal kenegetem, de nem múlnak. Arra gondoltam, hogy talán (mivel mászásnál jobban dörzsöli a térdét a harisnya, a nadrág) a mosószerben lehet valami, egy-két hete váltottam mosódióra, de semmi változás. Ötletek? Hasonló tapasztalat?2010. máj. 28. 10:44
1/1 anonim válasza:
Szia!
Szerintem hívd fel a védőnőt,vagy a gyerekdokit,biztos ad tanácsot,hogy mit tegyél!
Nincs ilyenben tapasztalatom!
ÜDV!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!