6 hós baba torokgyulladás! Tapasztalat?
Lányom multivitamint kapott, és Fenistil cseppet. Ő is épp 6 hónaposan kapott torokgyulladást.
Antibiotikumot nem kapott.
Mikor lázas lett Nurofent kapott.
Csak pár játékot adtunk oda neki, azokat este forró vízzel átmostam.
Ő szerintem nem azért kapta el mert mindent a szájába tömött, hanem azért mert 2 órát kellett várakoznunk a védőnőnél, és a gyerekorvos rendelője pont ott van mellette, millió beteg gyerekkel...már nem is igazán merek odamenni, írtó hülye megoldás.
Az enyém 8 hetes volt, mikor torokgyulladása lett. Kedves első! Nem egy helyen lakunk véletlen?! Nálunk is ugyanilyen hülye megoldással van a védőnő és doki, a dokink biztos benne, hogy ott kaptunk el valamit, mert nemcsak az én gyerekem betegedett le. (Egyébként is minden védőnői látogatás után én beteg vagyok valamitől.)
Antibiotikumot kapott (első héten nem írt még fel neki, de aztán muszáj volt, mert hirtelen súlyosabb lett az állapota), Zirtec-et, ha jól emlékszem, Calcimusc-ot, aztán Fenistilt, meg valami szirupot, azt már nem emlékszem, mi volt. Ja, és persze Normaflore-t az antibiotikum mellé.
Nagyjából 2 hét alatt lett tünetmentes.
Száj- és torokfertőtlenítésre Tantum Verdét szokott az enyém kapni, lázcsillapításra Nurofent, esetleg Germicidet.
Az antibiot tényleg csak ha minden kötél szakad!
Pro+Kid vitamint kapott a lányom.
S ő is kapta amúgy a kalciumot, most jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!