2 hó alatt két antibiotikum és lehet most is szükséges lenne, mit tegyek? Lándzsás utifű szirupos tapasztalat? 7hós baba
A fertőzések 80-90%-át vírusok orozzák, gyermek korban!!!
Ezt olvastam egy szakirodalomban és a gyerekorvosunk, pulmonológus, fül-orr-gégész és gasztroenterológus is megerősített ebben.A fölöslegesen adott antibiotikum rezisztens baktériumfaj kialakulását okozhatja a szervezetben, ami súlyos fertőzéseket és nehezen gyógyuló, gyakran kórházi ellátást igénylő kezelést kell alkalmazni!Az elhúzódó hasmenésekről már nem is beszélve!
VÁLTS ORVOST MIELÖBB!!!
Cebion rendben, a gyógyszertári keverék rendben, de én a béres helyett inkább pro+kid -et adnék a babának immunerősítés céljából mert az antibiotikum nyílván elég sok hasznos bacit is kiölt szegényből!
Ha beteg a baba, a 3.-4. napot kiszokták várni az orvosok mert ez idő alatt derül ki hogy mi okozza a fertőzést!
Nekem 3 kisgyerekem van és összesen kb. 10 alkalommal kaptak antibiotikumot 7 év alatt!
Egy jó orvos rögtön látja a külömbséget vírus és baktériumos fertőzés között!
Mielöbb keress másik gyerekorvost!
én orvost váltanék.
Amiket adsz jók, nemsokára meg fog gyógyulni.
kérdezz gyermekorvost neten. orvostudakozo.hu
En se mernék antibiotikumot adni, és az orvosunkat meg is kérném, ha egy mod van rá mást irjon föl. Antibiotikum nem játék, csak divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!