Mit vegyünk karácsonyra egy akkor 6 hónaposnak?
Valami készségfejlesztő? Van már ilyesmi ilyen kicsiknek is?
Segítsetek légyszi :)
Jajj első, de karótnyelt vagy, mások még a kutyájuknak is vesznek nyilván az se tudja mi az a karácsony,de az ember szeret adni a szeretteinek, pont a gyerekének ne adjon?
Kérdező mi nagyon szeretjük a fisher price játékokat, enyém igaz 8 hónapos volt tavaly de kapott FP vonatot, tili-toli autót (ezt most 17 hónaposan is szereti tologatni), tanuló asztal, tanuló kutyus, sütifaló,vannak ilyen gyűrűs piramisok, babakönyvek, habtapi/játszószőnyeg(nagyobb).. nálunk ezek váltak be ilyen korba.
VArrjál cimkekockát, nagyon szeretik a gyerekek a cimkéket.
Mi is vettünk fischer price játékokat fél évesnek, de miután megnézte inkább a cimkével foglalkozott ami a játszószőnyegen volt.
Amúgy szeretik a zenélő dolgokat, nálunk sütifaló bödön nagyon népszerű volt, nem a formaberakó miatt, mert azt ennyi idősen nem tudja, de zenélt és imádta, meg beleteszi kipakolja a formákat, felborítja és kiborulnak belőle, jól elvolt vele, a másik meg az olyan autó (nem írtad, hogy fiúnak lesz-e) aminek a tetejét megnyomod és elindul, de van a fischer price nak teknősbe olyanja, az lányoknak is jó
Vagy vegyél kockákat ami nagyobb méretű aztán le tudja rombolni, neki ez is nagyon érdekes játék :)
Én zenélő játékot vettem, olyat, ami 1-1,5 éveseknek való, hiszen úgyis hozzánő, addig is elbabrál vele.
Amúgy és igazából magam miatt vettem, hogy érezzem a karácsony fílingjét anyaként, csak nem tudtam kivárni, de ha spórolni akartok, akkor tényleg nem kell neki venni semmit. Odaadsz neki egy kicsi papír ajándékzacskót és ellesz vele.
A fiam most karácsonykor lesz 2,5 éves, most már fel fogja fogni a dolgokat, tavaly még nemigen ment neki.
Köszi a válaszokat, ment a zöld pacsi mindenkinek, természetesen azt egyest leszámítva.
Először én is formabedobóra gondoltam, de amiket találtam, mindre az van írva, hogy 1 éves kortól ajánlott, ezért elbizonytalanodtam. De mivel Ti is írtátok, valószínűleg maradok ennél :)
Köszönöm még1x :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!