Jó ajándék ez 5 és fél hónaposnak karácsonyra?
Pont akartam írni, hogy minek akkora gyereknek ajándék.
De látom, nem saját...
Igen, ezek aranyosak. Szerintem ilyen picinek nem is kell drágább. Ezek sokáig meglehetnek majd neki.
lányomnak is van mindkettő, imádja, mióta ülni tud és a kádban fürdik, kb. 6-7 hós kora óta boldogan pancsol velük. most 1,5 éves de nem tudja megunni.
és nyugodtan vegyetek ajándékot az 5 és fél hósnak ha saját, ha nem saját. Mert adni jó :) nem azért mert tudja mi az ajándék.
Minek ekkora gyereknek ajándék... istenem, ezt a spúr hozzáállást sose fogom megérteni. Azért, mert karácsonykor ajándékozunk, és nehogymár pont a gyerek maradjon ki. Csak ezért. Tudom, hogy nem érti még, de nekem jó nézni, ahogy babrál azzal, amit kap. Szintén 5 és fél hónapos lesz karácsonykor a kislányom, mindenkitől kap ajándékot, a korának megfelelőt.
Igen kérdező, ez jó ajándék, az én kislányom is imádja a vízben megfogdosni ezeket a kis figurákat.
Kedves 8-as. Nem vagyok spúr, sőt kicsit több játékot kap a fiam, mint jó lenne. Sokszor esek túlzásba. Első karácsonyán 8 hónapos volt. Még akkor sem fogta fel, hogy "csak úgy" vettem-e neki, vagy karácsonyra. Mert ugye ilyenkor KÖTELEZŐ.
Én pl minden látogatáskor is viszek valami apróságot a barátőim gyerekeinek, vagy a keresztgyerekeinkne, kötelező karácsony nélkül is.
Egy baba nem fogja fel, mi a karácsony, ez nekünk felnőtteknek megnyugtató, hogy kapott valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!