Mit kap karacsonyra 9 honap koruli babad?
1 éves volt a lányom karácsonykor, még semmit nem kapott.
Most 2 éves lesz, játszósátrat kap, már fel tudja fogni, mi az a karácsony alapszinten.
Tavaly dec elején megkapta a karácsonyi ajándékát a mamáéktól az áprilisi fiam: egy jumpeero-t. Imádta, de február elején adtam is el, mert kinőtte.
Tőlünk semmit, mi amúgy sem vagyunk karácsonyosak. Fa sem volt.
Idén már másfél éves, most már lesz "rendes" karácsony.
2es vagyok.
Mondjátok már meg h itt mit lehet lepontozni???
Lepontoztok mert veszünk a kislányunknak ajándékot?? Igen biztos nem fogja érteni de viszont ha nagy lesz a fényképeken szeretném h lássa h igen milyen is volt neki az első karácsony. Vagy itt most mindenkinek az fáj h van 10 ezer forintunk arra h vegyünk neki.
Szánalmas ez a lepontozás...
2,6-os, ne aggódj, én azért lettem lepontozva, mert nem vettem...
4#
En senkit nem pontoztam,feltettem egy kerdest es mindenki valaszol ra!
A pontozas lenyege azlenne,hogy haszno,vagy nem hasznos a valasz,de mivel nem tanacsot kertem ezert ertelmetlen pontozgatni! Megamugy is!
Ez annak szolt aki lepontpzta a valaszolokat!
Latom,sokan nem vesztek semmit. Nekunk is megvan minden,de azert szeretnek neki valamit,sot a fat is szebben,szinesebben diszitjuk fel,mert annak biztos orulni fog a baba!
Egxebkent azert tettem gfel a kerdest,hatha valaki ad egy jo otletet,de hat oigy senki nem fog irni,ha egy pontozo manias lepontozgatja oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!