Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik fűszernövény nevet...

Melyik fűszernövény nevet adnátok lány babának?

Figyelt kérdés

Férjem és én is séfek vagyunk, ezért mindképp fűszer nevet szeretnénk adni a kislányunknak. Ezek közül szerintetek melyik a legszebb?

Majoranna, Rozmaring, Menta, Zsálya, Levendula, Sáfrány, Babér, Fahéj

Illetve ha tudtok még ezeken kívül anyakönyvezhető fűszer neveket, akkor azokat is szívesen fogadjuk! :)

2017. szept. 24. 10:25
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a Levendula és a Fahéj tetszik.

De a Zsálya és a Rozmaring is vállalható.

A többi nekem nem tetszik.

2017. szept. 24. 11:07
 12/51 anonim ***** válasza:
92%

Valami nagyon szuper vezetéknévvel a Zsálya vagy a Menta vállalható, de elég meredek az alapötlet.

Szerencse, hogy nem kőművesek vagytok, mert malter vagy tégla lenne a gyereketek...

2017. szept. 24. 11:28
 13/51 anonim ***** válasza:
94%
Nekem a Fahéj tetszik a felsoroltak közül. Amúgy a Borókát adnám :)
2017. szept. 24. 11:33
 14/51 anonim ***** válasza:
87%
Borókára szavazok én is, az még valamennyire vállalható.
2017. szept. 24. 11:34
 15/51 anonim ***** válasza:
88%

Nekem a Gyömbér név nagyon tetszett, amikor a neveket nézegettük, de nem voltam ennyire bevállalós.

A felsoroltak közül hangzásra a Menta, Levendula és a Fahéj tetszik, de nem adnám a saját gyerekemnek.

2017. szept. 24. 11:44
 16/51 anonim ***** válasza:
Boróka, esetleg Borsika (mint Borsikafű), a felsoroltak közül talán Fahéj vagy Levendula (bár mégse, nem szeretem az illatát). Adható még amúgy Vanília is.
2017. szept. 24. 11:46
 17/51 anonim ***** válasza:
72%

Mi egeszsegugyesek vagyunk, gondolkodtunk, hogy vakbelmutet vagy gyogyszererzekenyseg legyen a neve.

Es ha egyikotok szakmat valt ?

Menta tetszik egyebkent. Vagy legyen egyszeruen So.

2017. szept. 24. 11:46
 18/51 anonim ***** válasza:
18%
Major Anna
2017. szept. 24. 11:49
 19/51 anonim ***** válasza:
76%
Na, jövök rontani a százalékomon. Én oktató vagyok, szóval melyik legyen? Neptun, vagy Zéhá?
2017. szept. 24. 11:50
 20/51 anonim ***** válasza:
45%

Nekem a Zsálya tetszik a legjobban, szeretem a nem becézhető neveket. Rendkívül elegáns hangzású, előkelőbb, mint a Zselyke.

Nem adnám a Sáfrányt, sem a Mentát, sem a Rozmaringot, sem a Majorannát, a Babért pedig pláne nem.

A Vanília, Tea, Mandula szintén kilőve.

Fahéj egészen kellemes, ismerek ilyen nevű lányt. A Levendula is elegáns hangzású, belefér kategória. A Boróka sem rossz, ha jól tudom, Kökényt is lehet adni, de én nem adnám.

Szóval leginkább Zsálya párti vagyok. Minél többször kimondom magamban, annál jobban tetszik. Ha nagyon becézősek vagytok, Zsazsa vagy Zsizsi is lehet belőle.

2017. szept. 24. 11:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!