Milyen lany/fiu nevet adnatok egy a beture vegzodo vezeteknevhez?
Tudom, hogy vannak nem a beture vegzodo nevek is.....
Otletet kertem nem kotekedest:)
Bármit ami nem A betűvel kezdődik és mindkettőnknek tetszik.
Ha leírnád a vezetéknevet könnyebb lenne konkrét nevet írni. Akár privátban is ha ide nem akarod kiírni és aszerint írnék neveket.
Katalin, Mária, Margit, Krisztina, Beáta, Cecília, Jolán, Zsuzsanna.
Jenő, Gábor, Miklós, József, Ferenc, Gergely,István, Dániel, Dávid, Róbert, László, Kálmán. Károly
Szerintem nem gond az a-ra végződő női név. Magánhangzóval kezdődőt nem adnék.
De sztem pl. egy Katona Luca nem hangzik furán. Egy Katona Marina a szótaghosszak alapján már fura, legalábbis nekem. Szóval ez függ a vezetéknévtől is. Sőt. Páromnak magánhangzóra végződő neve van, és bármi idiótán hangzik vele, aminek vagy a becenévenek a kezdete La-. Nálunk pl. ez is kiesik.
Ami nálunk felmerült női név (agy 1.-ként, vagy 2.-ként): Zita, Lilla, Hajnalka, Júlia, Viola, Veronika, Szilvia. Ami olyan, hogy nem a-ra végződik: Tünde, Katalin
Fiúnév: Vilmos, Bálint, Tibor, Zoltán, Máté, Róbert
Én vagyok aki kérdezte a vezetéknevet, nekem ezek tetszenének hozzá:
Fiú: Dominik, Csaba, Zalán, Szabolcs, Marcell, Damián, Gergő, Gergely, Lóránd, Sebestyén, Roland, Zsombor
lány: Patrícia, Krisztina, Lilla, Liliána, Daniella, Larina, Marica, Mirjam, Rebeka, Regina
Mivel nem írtad hogy milyen típusú nevek tetszenek így próbáltam a hagyományosból és a kicsit ritkábból is válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!