Kulcsár vezetéknévhez milyen nevek illenek?
Figyelt kérdés
Nekem tetszik a Kulcsár Andrea Dóra, de a férjemnek annyira nem. Szerintetek milyen?2017. jún. 22. 16:37
2/19 anonim válasza:
Bármelyik, ami nem K-val és R-rel kezdődik.
Kulcsár Andrea Dóra teljesen jó név. Mondjuk nekem nem tetszik az Andrea, de nem ez a lényeg, attól még jól hangzik, ha kimondod.
Végre nem Kitti, meg Villő, meg Míííjaaa stb.
4/19 anonim válasza:
Bár nekem nem tetszik az Enikő, de nekem ez ugrott be. :)
De az Andrea Dóra is teljesen rendben van!
5/19 anonim válasza:
Hallgass a férjedre. Az Andrea ronda név. Komolyan fiús nevet akarsz adni szegény kislánynak ? Ugyanis az Andrea azt jelenti férfias. Inkább legyen sima Dóra vagy akár Nóra.
6/19 anonim válasza:
Kulcsár Anett
Kulcsár Viktória
Kulcsár Lívia
Kulcsár Bettina
Kulcsár Sára
7/19 A kérdező kommentje:
Köszi minden választ. Az Enikő nagyon tetszik, és szerintem illik is a vezetéknévhez, de a sógornőmet így hívják, és nem szeretnénk ugyanazt a nevet adni a picinek.
2017. jún. 22. 19:16
8/19 anonim válasza:
Kulcsár Boglárka
Kulcsár Dóra
Kulcsár Lilla
9/19 anonim válasza:
Az Andrea nekem se jön be,régen volt csak nagy divat.
A Kulcsár Nóra vagy Dóra viszont nagyon jó szerintem.
10/19 anonim válasza:
Ó, akkor anyós ellőtte az Enikőt. :)
És Anikó esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!