Munkahelyetekre mennyi idős volt a babátok mikor mentetek babával látogatni?
Munkahelytol fugg.
En ket anyukam/ nagymamam korulivel dolgoztam, gyerekukkent szerettek.
Nagyon kivancsiak voltak, vartak, hogy menjunk.
Sose vittem pedig mar 2 eves. Videken dolgoztam egy egyeszsegugyi intezmenyben, nemigen van ott keresnivaloja a gyereknek:))
A kollegaimmal, fonokommel tartom a kapcsolatot, hol neten, hol szemelyesen, de nem a munkahelyemen.
Vittem, mert be kellett mennem aláírni. Kb. 1 éves lehetett.
Örültek neki....
Most is várnak, de nem merem bevállalni még 6 hós babával egyedül az utat (30km)
Nem kórházba dolgoztam hanem irodába. Kollégákkal normális viszonyban. Nem szándékozom hetente bemenni babával de úgy érzem tényleg örülnének. Nekem jobb ha mi megyünk ott meg tudom etetni egy étterembe ha beülnènk körülményesebbnek érezném mert ott pelenkázni etetni tanán nehezebb.
Csak kiváncsi voltam más kb mikor látogatta meg babával a kollégákat.
Szeritnem minden munkahelyen örülnek, ha az ember bemegy a babával látogatni - szerintem meg sokan nem örülnek, mikor az anyuka a képükbe tolja a gyerekét.
Én a sajátomat szeretem, de másé tök hidegen hagy, és falra mászok, mikor rám erőszakolja a másik a sajátját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!