Munkahelyetekre mennyi idős volt a babátok mikor mentetek babával látogatni?
2 vagy 3 hónapos volt. De télen született és idő közben jött egy influenza időszak, úgyhogy nem igen mentünk irodába BKV-val..
Lehet már korábban is mentünk volna.
3, sajnálom, hogy nem tapasztaltad még, hogy egy munkahely lehet olyan is, mint egy család, ahol tényleg kíváncsiak a másikra és nem csak udvariasságból.
Én is csak sokadikra találtam ilyen jó közösséget, ami pechemre átszervezés miatt meg is szűnt, míg otthon voltam a gyerekkel.
Én pl. nem tudom bevinni, mert a benti levegő káros, nekem is el kellett jönnöm a terhesség elején.
Hármas, a te "kölködre" talán nem kíváncsiak, de máséra igen.
Szóval aki akarja, a cég előtt tudja megnézni a babát, elsétálok vele néha, mert ott dolgozik az apja és a nagymamája is. Hozzám is odajönnek a kollégák, és a gyereket is akarják látni, már mondták többen.
És azt javaslom, mindenképp csak akkor vidd, ha már viszed pl boltba is, ahol nagyobb a tömeg, mint séta alkalmával. Van aki csak a 6. hét után viszi.
Ha annyira nem akarták, hogy menjünk, akkor miért hívtak, hogyha egy hetet kihagytunk? És a cég megszűnése után 3 évvel miért találkozunk meg mindig rendszeresen? Azert, mert egy kis család voltunk.
Mostani munkahelyemre biztos nem megyünk be. Itt nem olyan a kapcsolat. Szerintem felnőtt értelmes ember érzi, hogy valahol tényleg szívesen fogadják vagy sem.
Nem tudom, miért háborog itt a nép... Vannak akik jó, baráti munkakörben dolgoznak, mások pedig egy semleges, kollegális viszonyt tartanak és bizony nem feltétlenül érdeklődnek mások magánélete iránt.
Én inkább a másodikba tartozom, ennek ellenére nem lennék udvariatlan, ha valaki behozná a gyereket, de nem is kifejezetten érdekelne...
Nekem most 14 hónapos a lányom és eszembe sem jutott, hogy bevigyem, ez után sem fogom. Mikor kérdezték, küldtem róla képet és ennyi is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!