Mikor indul be a fogyás? Lassan 2 hónapja szültem.Sajna csak 1 hónapig volt tejem most már oda tudok figyelni az étkezésemre mert nem szoptatok.
Szia! Én úgy tudom, hogy a szülés után egy évvel várható, hogy a korábbi testsúly nagyjából visszaáll, tehát nem vagy semmivel elkésve! Ha normál a testalkatod, és a kajálásra is vigyázol, fogsz még fogyni. Közvetlenül a szülés után sok le szokott menni, egyrészt a szüléskor, aztán meg a fáradtsággal, a tej megindulásásval, stb. Aztán lassul a folyamat.
Én 13 kg-ot szedtem fel összesen, abból 8 lement az első héten, de a többi öt nagyon lassan, talán havonta egy, de lement! Szóval két hónappal a szülés után aggodalomra semmi okod.
Sokan azért nem fogynak szülés után, mert az atthonlét alatt, fáradtság, idegesség miatt többet nassolnak, rendszertelenebbek az étkezéseik. Ha erre vigyázol, nem lesz semmi gond szerintem. Jó babázást!
Hát szopival megy le a legtöbb. Az elsőnek tanácsolom, ne fejd, inkább szoptasd és dudliztasd rajta, a baba ingereket küld a tejcsi mennyiségére vonatkozóan, a fejő sajna nem. :)
Egyébként én 9 hónapja szoptatok és van rajtam még bőven, de fokozatosan megy lefelé.
És a titka javarészt, hogy délután 5 után semmi kaja!Azt már nem dolgozza le a szervezeted, amit akkor eszel. A reggeli a legfontosabb, azt nem szabad kihagyni. A torna meg min 45 perc legyen, mert csak utána égeti a zsirt. Teljes kiörlésű gabona, zsir nuku.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!